Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar bunun keycapsları güzel fakat daha tatlı bir keycaps arıyorum. %60 klavye biliyorsunuz. Bütçe 1500 tl civarı.
Arkadaşlar bunun keycapsları güzel fakat daha tatlı bir keycaps arıyorum. %60 klavye biliyorsunuz. Bütçe 1500 tl civarı.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.103 Makaleler 3 Çözümler 26 3 Nisan 2025 #2 Lskow dedi: Arkadaşlar bunun keycapsları güzel fakat daha tatlı bir keycaps arıyorum. %60 klavye biliyorsunuz. Bütçe 1500 TL civarı. Genişletmek için tıkla... Böyle keycapsler ya Ali'den ya da Temu'dan alınırır herhalde.
Lskow dedi: Arkadaşlar bunun keycapsları güzel fakat daha tatlı bir keycaps arıyorum. %60 klavye biliyorsunuz. Bütçe 1500 TL civarı. Genişletmek için tıkla... Böyle keycapsler ya Ali'den ya da Temu'dan alınırır herhalde.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 Mantar09 dedi: Böyle keycapsler ya Ali'den ya da Temu'dan alınırır herhalde. Genişletmek için tıkla... Temu'da alınıyor mu hala? Aliexpresste aynı şekil.
Mantar09 dedi: Böyle keycapsler ya Ali'den ya da Temu'dan alınırır herhalde. Genişletmek için tıkla... Temu'da alınıyor mu hala? Aliexpresste aynı şekil.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.103 Makaleler 3 Çözümler 26 3 Nisan 2025 #4 Lskow dedi: Temu'da alınıyor mu hala? Aliexpresste aynı şekil. Genişletmek için tıkla... https://share.temu.com/rZIT6kP12CA bunu almak istemiştim ama klavyemin kasası gri çok arada kalmıştım çok güzel gözüküyor klavyede Lskow dedi: Temu'da alınıyor mu hala? Aliexpresste aynı şekil. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum insanlar ikiye ayrılmış kimisi alınıyor diyo kimisi temu alışveriş devri bitti diyo anlamadım bende Dosya Ekleri Screenshot_2025-04-03-17-13-24-000_com.einnovation.temu.jpg 100,9 KB · Görüntüleme: 72
Lskow dedi: Temu'da alınıyor mu hala? Aliexpresste aynı şekil. Genişletmek için tıkla... https://share.temu.com/rZIT6kP12CA bunu almak istemiştim ama klavyemin kasası gri çok arada kalmıştım çok güzel gözüküyor klavyede Lskow dedi: Temu'da alınıyor mu hala? Aliexpresste aynı şekil. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum insanlar ikiye ayrılmış kimisi alınıyor diyo kimisi temu alışveriş devri bitti diyo anlamadım bende