Fun 60 Pro vs MAD HE 68

Emir DN

Hectopat
Dostlar ikisi arasında kaldım. Gönlüm FUN60 Pro'da hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz?

Dostlar ikisi arasında kaldım. Gönlüm FUN60 Pro'da hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz?

FUN60 Pro kat kat daha iyi Mad'den. Madlions markası Wooting'in çakması ve bunu kendileri de diyor. Daha kaliteli oldukları falan da yok. FUN60 Pro hem kablosuz hem garantisi daha iyi hem kronik sorunları yok ayrıca switch PCB kalitesi de daha bilindik ve daha iyi.

Acı bir gerçek hatta inceleyen YouTube kanalları Wooting de almayın bilindik Ajazz Akko ve benzeri klavyeleri alın diyorlar.

teşekkürler.

Acı bir gerçek hatta inceleyen YouTube kanalları Wooting de almayın bilindik Ajazz Akko ve benzeri klavyeleri alın diyorlar.
Yani fun60 pro daha iyi bir tercih olur değil mi? Zaten alsam yaza kadar kullanmayacağım bulmuşken alayım diyorum.

Merhaba, aldınız mu fun60 klavyeyi? Daha önce 60 kullanmadım da çok küçük görünüyor benimde aklımda fun60 var şuanlık

Nereden sipariş verdiniz? Gaminggenden mi? Deneyimlediğiniz zaman tekrar artısını eksisini yazar mısınız rica etsem bende şehir dışındayım 1.5 hafta içinde alacağım sizin deneyiminize göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…