SedaSaymayan Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #21 SANTAZER dedi: Aliexpress TR ye getirse oradan alacağım da maalesef yok. Baktım stok yokmuş orada da Genişletmek için tıkla... stoklar yenilendi bende alcam para biriktirmeye çalışıyorum
SANTAZER dedi: Aliexpress TR ye getirse oradan alacağım da maalesef yok. Baktım stok yokmuş orada da Genişletmek için tıkla... stoklar yenilendi bende alcam para biriktirmeye çalışıyorum
weltgeist Femtopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 6 21 Nisan 2025 #22 AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir. www.gaming.gen.tr stok nasıl bitti ya burada gözüküyor
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir. www.gaming.gen.tr stok nasıl bitti ya burada gözüküyor