xaires Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Merhaba. FUN60 Ultra klavyesini aldim ancak polling rate orani şarj gostergesi gibi seyleri bulamadim. Nerede oldugunu bilen biri varsa yardimci olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2025
Merhaba. FUN60 Ultra klavyesini aldim ancak polling rate orani şarj gostergesi gibi seyleri bulamadim. Nerede oldugunu bilen biri varsa yardimci olabilir mi?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.183 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Şubat 2025 #2 xaires dedi: Merhaba. FUN60 Ultra klavyesini aldim ancak polling rate orani şarj gostergesi gibi seyleri bulamadim. Nerede oldugunu bilen biri varsa yardimci olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Driveri mi soruyorsun?
xaires dedi: Merhaba. FUN60 Ultra klavyesini aldim ancak polling rate orani şarj gostergesi gibi seyleri bulamadim. Nerede oldugunu bilen biri varsa yardimci olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Driveri mi soruyorsun?
xaires Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 egemebb dedi: Driveri mi soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Driveri indirdim ama polling rate degistirmek icin bir yer bulamadim sarji da klavye uzerindeki kisayol uzerinden gorebiliyorum.
egemebb dedi: Driveri mi soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Driveri indirdim ama polling rate degistirmek icin bir yer bulamadim sarji da klavye uzerindeki kisayol uzerinden gorebiliyorum.