Fun60Max alınır mı?

Asral

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE)

Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless
Arkadaşlar şu an aktif olarak Darmoshark K8 kullanıyorum. Manyetik klavyeler gerçekten iyi mi yoksa boş para mı? Ayrıca fun60Max alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük hayat için manyetik switch klavyeler bence gereksiz hele %60 klavyeler günlük hayatta sorun çıkarıyor, F tuşları olmadığı için ama oyun için diyorsanız bence güzeller. Elimde Fun60 Max var memnunum eğer günde 6-7 saat rekabetçi oyun oynayan biriyseniz işinize yarayabilir.

Günlük hayat için manyetik switch klavyeler bence gereksiz hele %60 klavyeler günlük hayatta sorun çıkarıyor, F tuşları olmadığı için ama oyun için diyorsanız bence güzeller. Elimde Fun 60 Max var memnunum eğer günde 6-7 saat rekabetçi oyun oynayan biriyseniz işinize yarayabilir.

CS2 oynuyorum Rapid trigger ile bir işim yok Fun 60 alınabilir mi sence.

Şu an beyaz sistem kullanıyorum ama inanılmaz sıkıldım K8 IDE mavi beyaz versiyonunu almıstım keycaps falan değiştimde kurtarmadı fun60Max Nebula aşırı hosuma gidiyor.

Hocam Fun 60 Pro bu modelde alınılabilir. Fakat 2.el W75 bakmanida tercih ederim ama illaki sıfır diyorsan Fun 60 olur kesinlikle.

Sağ olun hocam şu an Fun 60 Max Nebula surumunu maasım yatınca sipariş edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı