eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 BİM'de gezerken gözüme çarptı, FUPS ilk defa duydum. Kullanılır mı, güvenli midir?
haygieia Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 471 18 Ağustos 2022 #2 Küçük alışverişler için ideal bir kart.
Akay11 Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 Kullanılır. Aylık kullanım parası kesmiyor. Kullanıyorum. Para yatırdım ATM'den. Sadece ne kadar yüklerseniz yükleyin 1,90 TL kesiyor. Sadece ATM'den yükleniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022
Kullanılır. Aylık kullanım parası kesmiyor. Kullanıyorum. Para yatırdım ATM'den. Sadece ne kadar yüklerseniz yükleyin 1,90 TL kesiyor. Sadece ATM'den yükleniyor.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 18 Ağustos 2022 #4 Güvenilirdir. Bu videoya bakabilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Güvenilirdir. Bu videoya bakabilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.015 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #5 FUPS güzel ama Papara'da AKBank'da para yüklerken hiç kesmiyor UlughBeg dedi: Güvenilirdir. Bu videoya bakabilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Halitcan Demir kanalında başka kartlar da var onlara da bakabilirsiniz.
FUPS güzel ama Papara'da AKBank'da para yüklerken hiç kesmiyor UlughBeg dedi: Güvenilirdir. Bu videoya bakabilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Halitcan Demir kanalında başka kartlar da var onlara da bakabilirsiniz.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #6 Sağ olun, Papara onayı yapamayınca Lite Card ile arasında kalmıştım fakat FUPS daha hoş gözüktü.
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.015 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #7 eKqx dedi: Sağ olun, Papara onayı yapamayınca Lite Card ile arasında kalmıştım fakat FUPS daha hoş gözüktü. Genişletmek için tıkla... Papara kart aldıysanız zaten 7 iş gününde getiriyorlar. Papara kartı 1 yıl 2 aydır kullanıyorum bünyemden 1 kuruş kestiğini görmedim.
eKqx dedi: Sağ olun, Papara onayı yapamayınca Lite Card ile arasında kalmıştım fakat FUPS daha hoş gözüktü. Genişletmek için tıkla... Papara kart aldıysanız zaten 7 iş gününde getiriyorlar. Papara kartı 1 yıl 2 aydır kullanıyorum bünyemden 1 kuruş kestiğini görmedim.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 18 Ağustos 2022 #8 eKqx dedi: Sağ olun, Papara onayı yapamayınca Lite Card ile arasında kalmıştım fakat FUPS daha hoş gözüktü. Genişletmek için tıkla... Önce Papara sonra Tosla öneririm. Tosla şok marketlerde satılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022
eKqx dedi: Sağ olun, Papara onayı yapamayınca Lite Card ile arasında kalmıştım fakat FUPS daha hoş gözüktü. Genişletmek için tıkla... Önce Papara sonra Tosla öneririm. Tosla şok marketlerde satılıyor.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #9 Pigeon Lord dedi: Papara kart aldıysanız zaten 7 iş gününde getiriyorlar. Papara kartı 1 yıl 2 aydır kullanıyorum bünyemden 1 kuruş kestiğini görmedim. Genişletmek için tıkla... Onaylamayı yapamadım, kabul etmedi ben de mecburen ikisi arasında kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022
Pigeon Lord dedi: Papara kart aldıysanız zaten 7 iş gününde getiriyorlar. Papara kartı 1 yıl 2 aydır kullanıyorum bünyemden 1 kuruş kestiğini görmedim. Genişletmek için tıkla... Onaylamayı yapamadım, kabul etmedi ben de mecburen ikisi arasında kaldım.
Akay11 Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #10 eKqx dedi: Onaylamayı yapamadım, kabul etmedi ben de mecburen ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Bölgenizde ATM yoksa FUPS almayın. Marketten yükleme yapılmıyor.
eKqx dedi: Onaylamayı yapamadım, kabul etmedi ben de mecburen ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Bölgenizde ATM yoksa FUPS almayın. Marketten yükleme yapılmıyor.