Emrebeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #11 Tearz dedi: İkisinde de durduğu yerde para ödemezsin. Sadece alırken FUPS için 4.5 TL ödüyorsun ondan sonra aylık kullanım ücreti yok. Aynı şekilde Paparanında aylık kullanım ücreti yok. Borç falan yaratmaz. Önceliğin Papara almak olsun. Genişletmek için tıkla... Kk sipariş edecek kart yok
Tearz dedi: İkisinde de durduğu yerde para ödemezsin. Sadece alırken FUPS için 4.5 TL ödüyorsun ondan sonra aylık kullanım ücreti yok. Aynı şekilde Paparanında aylık kullanım ücreti yok. Borç falan yaratmaz. Önceliğin Papara almak olsun. Genişletmek için tıkla... Kk sipariş edecek kart yok
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.589 Çözümler 20 27 Mayıs 2022 #12 Emrebeyyy dedi: Kk sipariş edecek kart yok Genişletmek için tıkla... Papara sipariş etmek ücretsiz diye hatırlıyorum. Eğer olmazsa ilk olarak gidip BIM'den FUPS alırsın 4.5 TL'ye sipariş edecek kartın olmuş olur.
Emrebeyyy dedi: Kk sipariş edecek kart yok Genişletmek için tıkla... Papara sipariş etmek ücretsiz diye hatırlıyorum. Eğer olmazsa ilk olarak gidip BIM'den FUPS alırsın 4.5 TL'ye sipariş edecek kartın olmuş olur.
Emrebeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #13 Tearz dedi: Papara sipariş etmek ücretsiz diye hatırlıyorum. Eğer olmazsa ilk olarak gidip BİM'den FUPS alırsın 4.5 TL'ye sipariş edecek kartın olmuş olur. Genişletmek için tıkla... 20 TL mi? Bir baktım 20TL yazıyor Tearz dedi: Papara sipariş etmek ücretsiz diye hatırlıyorum. Eğer olmazsa ilk olarak gidip BİM'den FUPS alırsın 4.5 TL'ye sipariş edecek kartın olmuş olur. Genişletmek için tıkla... Link atar mısın? Gri renk olursa sevinirim
Tearz dedi: Papara sipariş etmek ücretsiz diye hatırlıyorum. Eğer olmazsa ilk olarak gidip BİM'den FUPS alırsın 4.5 TL'ye sipariş edecek kartın olmuş olur. Genişletmek için tıkla... 20 TL mi? Bir baktım 20TL yazıyor Tearz dedi: Papara sipariş etmek ücretsiz diye hatırlıyorum. Eğer olmazsa ilk olarak gidip BİM'den FUPS alırsın 4.5 TL'ye sipariş edecek kartın olmuş olur. Genişletmek için tıkla... Link atar mısın? Gri renk olursa sevinirim
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.589 Çözümler 20 27 Mayıs 2022 #14 Emrebeyyy dedi: 20 TL mi? Bir baktım 20TL yazıyor Link atar mısın? Gri renk olursa sevinirim Genişletmek için tıkla... Gri değil. Black olanı almanı öneririm. Daha fazla işlevi var.
Emrebeyyy dedi: 20 TL mi? Bir baktım 20TL yazıyor Link atar mısın? Gri renk olursa sevinirim Genişletmek için tıkla... Gri değil. Black olanı almanı öneririm. Daha fazla işlevi var.
Emrebeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #15 Tearz dedi: Gri değil. Black olanı almanı öneririm. Daha fazla işlevi Genişletmek için tıkla... Kk yaş sınırı 18 diye duydum
Tearz dedi: Gri değil. Black olanı almanı öneririm. Daha fazla işlevi Genişletmek için tıkla... Kk yaş sınırı 18 diye duydum
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.589 Çözümler 20 27 Mayıs 2022 #16 Emrebeyyy dedi: Kk yaş sınırı 18 diye duydum Genişletmek için tıkla... O kadar bilgim yok maalesef.
Emrebeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #17 Tearz dedi: O kadar bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Tm teşekkür ederim
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 27 Mayıs 2022 #18 Yani Fups güzel bir kart fakat alternatiflerine göre kötü bir kart. Tosla veya Papara almanızı öneririm. Bu alternatifler karşısında fups alınmaz.
Yani Fups güzel bir kart fakat alternatiflerine göre kötü bir kart. Tosla veya Papara almanızı öneririm. Bu alternatifler karşısında fups alınmaz.
Emrebeyyy Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #19 Gerçeklik dedi: Yani FUPS güzel bir kart fakat alternatiflerine göre kötü bir kart. Tosla veya Papara almanızı öneririm. Bu alternatifler karşısında FUPS alınmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Gerçeklik dedi: Yani FUPS güzel bir kart fakat alternatiflerine göre kötü bir kart. Tosla veya Papara almanızı öneririm. Bu alternatifler karşısında FUPS alınmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2022 #20 Emrebeyyy dedi: Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 13 diye biliyorum.