İninal'dan iyi ama Tosla'dan iyi midir bilmiyorum. Ona da Şubat ayında işlem ücreti güncellemesi gelecek.
Papara'yı saymıyorum zaten, en iyisi.
Black Card da gelse süper olacak da, gelmiyor..
Türkiye'deki ön ödemeli kart rehberi: Hangi ön ödemeli kart tercih edilmeli? Avantajları neler? Onlardan bahsedeceğiz. (*): Detaylarına lütfen göz atın. Ücretler&Limitler Papara Black Card Tosla İninal Paycell Sanal Paycell Kart Fiyatı: Black Card için ücretsiz İsme özel 10TL Market...
İninal'dan iyi ama Tosla'dan iyi midir bilmiyorum. Ona da Şubat ayında işlem ücreti güncellemesi gelecek.
Papara'yı saymıyorum zaten, en iyisi.
Black Card da gelse süper olacak da, gelmiyor..
3 ay işlem yapmazsan o aktif kullanıyorsan problem olmaz. Yine de Papara > Tosla > İninal. PeP var İninal'den daha iyi. Kart ücreti falan yok. Ben restorantta yemek yiyeceğim zaman PeP kullanıyorum. Yüzde 20 iade ediyor. Sinema'da yüzde 50 veriyor. Tosla ile kapışabilir mi bilmem ama Tosla'dan kampanyası çok az.
3 ay işlem yapmazsan o aktif kullanıyorsan problem olmaz. Yine de Papara > Tosla > İninal. PeP var İninal'den daha iyi. Kart ücreti falan yok. Ben restorantta yemek yiyeceğim zaman PeP kullanıyorum. Yüzde 20 iade ediyor. Sinema'da yüzde 50 veriyor. Tosla ile kapışabilir mi bilmem ama Tosla'dan kampanyası çok az.