zeusaxe Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 136 Çözümler 2 25 Aralık 2021 #1 Merhabalar, marketten FUPS kart satın aldım ve tüm kayıt işlemlerini tamamladım. Ancak uygulamasında kartın IBAN bilgisine dair bir bilgi bulamadım. Bu kartın IBAN'i var mı? Varsa nereden bakacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2021
Merhabalar, marketten FUPS kart satın aldım ve tüm kayıt işlemlerini tamamladım. Ancak uygulamasında kartın IBAN bilgisine dair bir bilgi bulamadım. Bu kartın IBAN'i var mı? Varsa nereden bakacağım?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Aralık 2021 #2 Banka hesaplarının IBAN'ı olur. O yüzden yok.
B BeylerBeyi21 Decapat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Banka hesaplarının IBAN'ı olur. O yüzden yok. Genişletmek için tıkla... Yok o anlamda dememiş mesela Tosla'daki IBAN gibi FUPS kartın IBAN'ı var herhalde.
ItsAllGoodman dedi: Banka hesaplarının IBAN'ı olur. O yüzden yok. Genişletmek için tıkla... Yok o anlamda dememiş mesela Tosla'daki IBAN gibi FUPS kartın IBAN'ı var herhalde.
zeusaxe Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 136 Çözümler 2 25 Aralık 2021 #4 ItsAllGoodman dedi: Banka hesaplarının IBAN'ı olur. O yüzden yok. Genişletmek için tıkla... Aylık hizmet bedeli alıyor mu peki.
ItsAllGoodman dedi: Banka hesaplarının IBAN'ı olur. O yüzden yok. Genişletmek için tıkla... Aylık hizmet bedeli alıyor mu peki.
Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 534 Çözümler 2 Yer Türkiye 28 Aralık 2021 #5 zeusaxe dedi: Aylık hizmet bedeli alıyor mu peki. Genişletmek için tıkla... Hayır.