FUPS Tüketici Hakem Heyeti ne zaman sonuçlanır?

ismaiwz

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Biliyorsunuz geçenlerde konu açmıştım. FUPS'un yaptığı dolandırıcılık hakkında. Gerçekten dolandırıcılık, ben de başvurumu yaptım heyete ama savunma istendi olarak gözüküyor.

Kısaca özetleyeyim:

Fups ben ve velim arasında gerçekleştirilen transfer tutarını kesip bize yansıtmamış 1 hafta bizi oyalamıştır. Arayıp paranız yatırıldı deyip dalga geçmişlerdir, kapatıp hesaba baktığımızda herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Ayrıca bir skandal daha vereyim size:

FUPS'ta hesap açtığınız zaman IBAN size ait değil kendi şirketlerine ait oluyor. Bu şekilde hesabınızdaki paralara daha rahat el koyabiliyorlar. Bkz:

1749212380804.png
1749212386820.png

Bu sonuç gecikecekse mesai saatleri içerisinde elimdeki bütün belgeler ile savcılığa gidip yapılan bu düzeneği dökeceğim. Aramızda bu konu hakkında detaylı bilgiye sahip birileri var mı acaba? :)

Son düzenleme:
Ortada bir fatura olmadığı gibi bankacılık işlemine dahil olduğundan Tüketici Hakem Heyeti'nin yetkisi dışında olabilir. Yine de para yatırdığınıza ve geri alamadığınıza dair delilleri ekleyip paranızın iadesi için THH ile deneyebilirsiniz. Eğer karar lehinize çıkarsa icra/haciz ile zorla paranızı aldırmanız mümkün.

Ancak yetki alanı dışında denilirse bankacılık işlemlerinin yargı süreci farklı olacağından bir avukatla ilerlemenizi öneririm.

sorunum çözülmüştür bilginize.
Çözümünüzü paylaşabilir misiniz? Bunu paylaşmanız sizin gibi benzer sorunu yaşayanların bilgi arayışını kolaylaştıracaktır. Sorununuz çözümlendiği taktirde bunu paylaştığınız için aksi bir imzalı belge vermediyseniz size karşı bir yaptırım uygulanamaz.

Çözümünüzü paylaşabilir misiniz? Bunu paylaşmanız sizin gibi benzer sorunu yaşayanların bilgi arayışını kolaylaştıracaktır. Sorununuz çözümlendiği taktirde bunu paylaştığınız için aksi bir imzalı belge vermediyseniz size karşı bir yaptırım uygulanamaz.
Hocam hesaplarım arasında bir karışıklık olmuş kısacası. Destek ekibi yardımcı oldu bu konuda sağ olsunlar. Bu konuyu nasıl silebilirim bilmiyorum, ama şu an aktif olarak kullanıyorum FUPS'u. herhangi bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı