3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Şubat 2022 #11 Paycell.
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 3 Şubat 2022 #12 Emin Faruk dedi: İninal sürekli para kesiyor. FUPS öyle mi bilmiyorum. Ama kart alacaksanız bence Papara alın. Genişletmek için tıkla... Ben Tosla kullanıyorum ne güzel kesme derdi yok temazsız var işlem ücreti hiçbir zaman alınmıyor yapımcısı Akbank. 363652 dedi: Paycell. Genişletmek için tıkla... Hayda oldu mu şimdi.
Emin Faruk dedi: İninal sürekli para kesiyor. FUPS öyle mi bilmiyorum. Ama kart alacaksanız bence Papara alın. Genişletmek için tıkla... Ben Tosla kullanıyorum ne güzel kesme derdi yok temazsız var işlem ücreti hiçbir zaman alınmıyor yapımcısı Akbank. 363652 dedi: Paycell. Genişletmek için tıkla... Hayda oldu mu şimdi.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #13 tahaklkt dedi: Papara. Genişletmek için tıkla... Yavuz_Çetin dedi: İninal almayınız. Adamlar her şeyden para çekiyor. İkisi arasından FUPS ancak bence Papara almanız daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Gülhane Gazozu dedi: Papara tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Emin Faruk dedi: İninal sürekli para kesiyor. FUPS öyle mi bilmiyorum. Ama kart alacaksanız bence Papara alın. Genişletmek için tıkla... raigod dedi: Papara. Genişletmek için tıkla... Rivadex dedi: İkisi arasından FUPS ancak ayrı olarak Papara veya Tosla tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Papara alamam bizim oturdugumuz şehre gonderimıyorlar sipariş etim 30 gun sonra mesaj geldi kargodan geri dondu diye.
tahaklkt dedi: Papara. Genişletmek için tıkla... Yavuz_Çetin dedi: İninal almayınız. Adamlar her şeyden para çekiyor. İkisi arasından FUPS ancak bence Papara almanız daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Gülhane Gazozu dedi: Papara tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Emin Faruk dedi: İninal sürekli para kesiyor. FUPS öyle mi bilmiyorum. Ama kart alacaksanız bence Papara alın. Genişletmek için tıkla... raigod dedi: Papara. Genişletmek için tıkla... Rivadex dedi: İkisi arasından FUPS ancak ayrı olarak Papara veya Tosla tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Papara alamam bizim oturdugumuz şehre gonderimıyorlar sipariş etim 30 gun sonra mesaj geldi kargodan geri dondu diye.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #14 mehmeticikisi dedi: Papara alamam bizim oturdugumuz şehre gonderimıyorlar sipariş etim 30 gun sonra mesaj geldi kargodan geri dondu diye. Genişletmek için tıkla... Karttan para çekimi yapmayacaksanız Lite Kart da alabilirsiniz. Satış noktaları var. Oradan alıyorsunuz.
mehmeticikisi dedi: Papara alamam bizim oturdugumuz şehre gonderimıyorlar sipariş etim 30 gun sonra mesaj geldi kargodan geri dondu diye. Genişletmek için tıkla... Karttan para çekimi yapmayacaksanız Lite Kart da alabilirsiniz. Satış noktaları var. Oradan alıyorsunuz.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #15 Yavuz_Çetin dedi: Karttan para çekimi yapmayacaksanız Lite kart da alabilirsiniz. Satış noktaları var. Oradan alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Steamdan oyun alınabiliyor mu?
Yavuz_Çetin dedi: Karttan para çekimi yapmayacaksanız Lite kart da alabilirsiniz. Satış noktaları var. Oradan alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Steamdan oyun alınabiliyor mu?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #16 mehmeticikisi dedi: Steamdan oyun alınabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, alınabilir.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #17 Yavuz_Çetin dedi: Evet, alınabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konuyu mesaja kapatiyorum cozuldu olarak işaretliyorum.
Yavuz_Çetin dedi: Evet, alınabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konuyu mesaja kapatiyorum cozuldu olarak işaretliyorum.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #18 mehmeticikisi dedi: Teşekkürler konuyu mesaja kapatiyorum cozuldu olarak işaretliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüldü tavsiye konularında verilmiyor hocam. Ayrıca Konu kapatma yetkisi üyelerde bulunmuyor.
mehmeticikisi dedi: Teşekkürler konuyu mesaja kapatiyorum cozuldu olarak işaretliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüldü tavsiye konularında verilmiyor hocam. Ayrıca Konu kapatma yetkisi üyelerde bulunmuyor.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 3 Şubat 2022 #19 dokuro_chan_2005 dedi: Ben Tosla kullanıyorum ne güzel kesme derdi yok temazsız var işlem ücreti hiçbir zaman alınmıyor yapımcısı Akbank. Hayda oldu mu şimdi. Genişletmek için tıkla... ne olmadı. mis gibi kart
dokuro_chan_2005 dedi: Ben Tosla kullanıyorum ne güzel kesme derdi yok temazsız var işlem ücreti hiçbir zaman alınmıyor yapımcısı Akbank. Hayda oldu mu şimdi. Genişletmek için tıkla... ne olmadı. mis gibi kart
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 4 Şubat 2022 #20 363652 dedi: Ne olmadı. Mis gibi kart. Genişletmek için tıkla... Paycell bence kötü.