M muratkhan Femtopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Merhaba onaylı hesaba geçemiyorum. Başka kartımdan 2TL attım ama onaylanmadı. Nedeni nedir sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.554 Çözümler 121 11 Ağustos 2022 #2 Hangi karttan yükleme yaptınız ve kart sizin adınıza mıydı?
H hsn6333 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #3 muratkhan dedi: Merhaba onaylı hesaba geçemiyorum. Başka kartımdan 2TL attım ama onaylanmadı. Nedeni FUPS Genişletmek için tıkla... muratkhan dedi: Merhaba onaylı hesaba geçemiyorum. Başka kartımdan 2TL attım ama onaylanmadı. Nedeni nedir sizce? Genişletmek için tıkla... FUPS doğrulama için bankadan havale istemiyor 2 aşama ile FUPS Premium hesaba geçebilirsiniz 18 yaş sınırı yoktur. Sadece kimlik bilgilerinizi girmenizi ve yüz tanıması yapıyor.
muratkhan dedi: Merhaba onaylı hesaba geçemiyorum. Başka kartımdan 2TL attım ama onaylanmadı. Nedeni FUPS Genişletmek için tıkla... muratkhan dedi: Merhaba onaylı hesaba geçemiyorum. Başka kartımdan 2TL attım ama onaylanmadı. Nedeni nedir sizce? Genişletmek için tıkla... FUPS doğrulama için bankadan havale istemiyor 2 aşama ile FUPS Premium hesaba geçebilirsiniz 18 yaş sınırı yoktur. Sadece kimlik bilgilerinizi girmenizi ve yüz tanıması yapıyor.