LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #1 Son sürüm 32 bit yazıyor fakat sistemim Windows 11 64 bit FurMark download | Geeks3D Nereden temin edebilirim?
Son sürüm 32 bit yazıyor fakat sistemim Windows 11 64 bit FurMark download | Geeks3D Nereden temin edebilirim?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 28 Kasım 2022 #2 LauraWells dedi: Son sürüm 32 bit yazıyor fakat sistemim Windows 11 64 bit FurMark download | Geeks3D Nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Şu kısıma bir göz atın. FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Detaylı bakamadım telefondayım.
LauraWells dedi: Son sürüm 32 bit yazıyor fakat sistemim Windows 11 64 bit FurMark download | Geeks3D Nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Şu kısıma bir göz atın. FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Detaylı bakamadım telefondayım.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #3 Mirza Kaplan dedi: Şu kısıma bir göz atın. FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Detaylı bakamadım telefondayım. Genişletmek için tıkla... Linke tıklayınca 32 bit yazıyor.
Mirza Kaplan dedi: Şu kısıma bir göz atın. FurMark Downloads FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Detaylı bakamadım telefondayım. Genişletmek için tıkla... Linke tıklayınca 32 bit yazıyor.