Emre12345 Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 787 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #11 metin2oynuyorum dedi: Hocam bu testi 15 dakikalık yaptırın. Genişletmek için tıkla... Az sonra isteyeceğim. Sorun çıkarırsa iletişimi keseceğim. Bundan önceki de kartı test için evine sokmadı. Pc ailemin yatak odasında, girmen uygun olmaz diyerekten :d erme dedi: İlla bir sorun olması gerekmiyor. Termal macun kurumuş olabilir. Kolayca yenileyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunun maliyeti şu anki durumda ne kadar, bilginiz var mı?
metin2oynuyorum dedi: Hocam bu testi 15 dakikalık yaptırın. Genişletmek için tıkla... Az sonra isteyeceğim. Sorun çıkarırsa iletişimi keseceğim. Bundan önceki de kartı test için evine sokmadı. Pc ailemin yatak odasında, girmen uygun olmaz diyerekten :d erme dedi: İlla bir sorun olması gerekmiyor. Termal macun kurumuş olabilir. Kolayca yenileyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunun maliyeti şu anki durumda ne kadar, bilginiz var mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Aralık 2021 #12 Emre12345 dedi: Bunun maliyeti şu anki durumda ne kadar, bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Tek ihtiyacınız olan yıldız tornavida ve termal macun. Tornavidaniz muhtemelen vardır. Macun için en düşük 70₺ civarına iyi bir şey alabilirsiniz.
Emre12345 dedi: Bunun maliyeti şu anki durumda ne kadar, bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Tek ihtiyacınız olan yıldız tornavida ve termal macun. Tornavidaniz muhtemelen vardır. Macun için en düşük 70₺ civarına iyi bir şey alabilirsiniz.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Aralık 2021 #13 Normal gözüküyor hocam.
Emre12345 Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 787 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #14 Tamamdır beyler. Testin 10 dakikalık versiyonunu istedim. Yine buraya atarım. Zaten gidince her şey belli olacak :d
Tamamdır beyler. Testin 10 dakikalık versiyonunu istedim. Yine buraya atarım. Zaten gidince her şey belli olacak :d