FurMark önemli bir test değildir

Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar,
Bugün artifacthing bir karta FurMark yaptım ve sonuç çok şaşırtıcı oldu, FurMark'ta zaten WattMan ve benzeri yük altında verilen arıza veren kartlar sorun çıkarmıyordu bu gün yeniden şahit oldum. Şu an bu kartı sağlam olarak satarım ve adam FurMark yapıp sağlam diyerek alır ama oyuna girince saniyesinde X bozuk görüntü verir ve sistem donarak oyundan atar.

Bu yüzden 2. el ekran kartı yaparken FurMark yapmayın, heaven benchmark veya oyun testi yapın. Sorunu varsa 5-10 dakika içinde küçük bir yatay veya dikey çizgi verecektir bu süre 1 saat kadar bile olabilir.
Aynı zamanda FurMark ekran kartlarında bu arızaya neden olabilir;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her ekran kartı hemen arızayı vermez hocam emin olun dediklerinizde haklısınız ama FurMark ve diğer testler çok önem taşımakta. Şahsen benim kullanmış olduğum GTX750 Ti de 24 saat açık kalsın sıkıntı yok 1 saat takıl tak artifact tabii şans işi benimki kafasına göre bir anda yapıyor ama çok sık değil değişkenlik yapabilir o yüzden detaylı inceleyin almadan önce ekran kartını oyun testi diğer testlerin verdiği sonuçları sıcaklık vs bakıp alın.
Garantisi olsa da garantisi var deyip geçiştirmeyin.

Son düzenleme:

Daha bugün kart almadan önce FurMark yaptım umarım bir şey olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…