M Mrbben Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 FurMark testi yapıyorum da. Bir şey soracaktım, test sonda kendi kendini mi durduruyor yoksa biz mi durduracağız?
FurMark testi yapıyorum da. Bir şey soracaktım, test sonda kendi kendini mi durduruyor yoksa biz mi durduracağız?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 1 Ocak 2021 #2 Stress testi siz durdurana kadar durmaz. Benchmark testi 1 dk sürer.
M Mrbben Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #3 Mike_Wazowski dedi: Stress testi siz durdurana kadar durmaz. Normal test 1 dk sürer. Genişletmek için tıkla... 16 dk oldu durdurayım mı?
Mike_Wazowski dedi: Stress testi siz durdurana kadar durmaz. Normal test 1 dk sürer. Genişletmek için tıkla... 16 dk oldu durdurayım mı?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 1 Ocak 2021 #4 Mrbben dedi: 16 dk oldu durdurayım mı? Genişletmek için tıkla... Bu sizin bileceğiniz iş hocam. Değerler normal gözüküyorsa durdurun. Ne kadar açık kalırsa o kadar iyi olur gibi bir durum yok.
Mrbben dedi: 16 dk oldu durdurayım mı? Genişletmek için tıkla... Bu sizin bileceğiniz iş hocam. Değerler normal gözüküyorsa durdurun. Ne kadar açık kalırsa o kadar iyi olur gibi bir durum yok.