K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Ekranda renk bozulmaları çıkıyor. Ben de 3 dakika fumark testi yaptım ekran görüntüsü aldım. Dosya Ekleri bandicam 2025-05-22 21-45-12-687.jpg 632,2 KB · Görüntüleme: 15
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #2 Sağ taraftaki osg bgcolor ayaralrını kurcalamayı deneyebilir misiniz?
K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 MzBag dedi: Sağ taraftaki osg bgcolor ayaralrını kurcalamayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam moderator fumark testinde bozuluyor demiş normaldede oluyordu. Testte ekran kartında bir sorun gözüküyor mu?
MzBag dedi: Sağ taraftaki osg bgcolor ayaralrını kurcalamayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam moderator fumark testinde bozuluyor demiş normaldede oluyordu. Testte ekran kartında bir sorun gözüküyor mu?
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #4 King Dad 2 dedi: Hocam moderator fumark testinde bozuluyor demiş normaldede oluyordu. Testte ekran kartında bir sorun gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir problem göremedim, sorununuzu daha detaylı anlatır mısınız?
King Dad 2 dedi: Hocam moderator fumark testinde bozuluyor demiş normaldede oluyordu. Testte ekran kartında bir sorun gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir problem göremedim, sorununuzu daha detaylı anlatır mısınız?
K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #5 MzBag dedi: Bir problem göremedim, sorununuzu daha detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ekran aşırı bir görüntü bozulması fark ettim dün hocam sorun bu ve direk ekran kartında bir sorun olduğunu düşündüm hocam bu arada bu test, test başladıktan 3 dakika sonra ekran kaydı yaptım.
MzBag dedi: Bir problem göremedim, sorununuzu daha detaylı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ekran aşırı bir görüntü bozulması fark ettim dün hocam sorun bu ve direk ekran kartında bir sorun olduğunu düşündüm hocam bu arada bu test, test başladıktan 3 dakika sonra ekran kaydı yaptım.