FurMark testinden sonra bilgisayar yavaşladı

Shankusu

Hectopat
Daha fazla  
FurMark testi sırasında Alt+Tab atınca bilgisayar dondu ve ben de kapattım. Fakat açtığımdan beri çok hantal. Kullanımlar %5 civarı olsa da her şey çok yavaş açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
FurMark gibi test araçları ekran kartlarını zorlar (stress) e sokar haliyle bitince kasmlar donmalar olcaktır Win+CTRL+Shift+b tuşuna basarak ekran kartınızı resetleyin sonra da yeniden başlatın.

Yeniden başlat.
2 saattir sadece kapatıp açabiliyorum. Yine de düzelmedi.

FurMark gibi test araçları ekran kartlarını zorlar (stress) e sokar haliyle bitince kasmlar donmalar olcaktır Win+CTRL+Shift+b tuşuna basarak ekran kartınızı resetleyin sonra da yeniden başlatın.
Win+Ctrl+Shift+B attım fakat ekrandaki görüntü de fark olmadı. Sorun olur mu

Hayır bup diye ses yaptımı peki.

Mavi ekrandan bahsetmiyorum dedğimim kordinasyonu yaptıktan sonra bup veya bip diye ötmesi gerekir.

Ekran kartı aşırı ısınmış olabilir veya işlemci böyle hatalar gene de bunlardan verir PC cide staj gördüğüm için biliyorum ama düşük bir olasılıklada RAM dende kaynaklanabilir PC'yi biraz dinlendir sonra yeniden dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…