Furmark testine başladığım anda Power Saving Mode yazıyor

Emirhan Polat

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Furmark testi yapmak istedim fakat başlattığım saniye monitör Power Saving Mode hatası verdi ve kasa, ekran kartı her şey çalışıyordu. Bu duruma nasıl engel olurum? Nasıl Power Saving Mode'u engelleyebilirim?

Monitör LG ise bu ayarlari uygula sorun ekran kartinda olabilir Power'dan olma ihtimali vermiyorum func tuşuna basın. Smart energy savıng ayar menüsü gelecek. Alt menüde High - Low - off düğmeleri var. Auto tuşuna basıp aşağı iniyoruz. Yön tuşlarını reader(sol) ve func(sağ) kullanarak off konumuna getirip ınput(exit) tuşuna basıp çıkıyoruz.

Güç kaynağında da sıkıntı olabilir möntiörde de. Bir de televizyona bağlayip test yapmayi dener misiniz

Televizyona bağlayıp test yaptım sinyal yok dedi. Daha sonra başka bir ekran kartıyla denedim ve sorunsuz şekilde testi yapıyor. Sapphire'in sitesinde ekran kartım için önerilen PSU'yu 500w istiyordu. Sanırım güç kaynağını değiştirmem lazım.

Televizyona bağlayıp test yaptım sinyal yok dedi. Daha sonra başka bir ekran kartıyla denedim ve sorunsuz şekilde testi yapıyor. Sapphire'in sitesinde ekran kartım için önerilen PSU'yu 500w istiyordu. Sanırım güç kaynağını değiştirmem lazım.
O zaman sorun %90 PSU'da dediginiz gibi. Kalitesiz bir PSU oldugu icin 400W bile vermiyordur tahminimce. 500W kaliteli bir PSU almanizi oneririm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı