FurMark yapmayan ekran kartı satıcısı dolandırıcı mı?

basganmemduh

Hectopat
2. el ekran kartı almak istiyorum fakat her zaman dolandırıcılık riski olduğunu bildiğim için sizlere danışayım istedim. Bugün uygun fiyatlı bir ekran kartı daha buldum ve satıcıya sahibinden.com üzerinden mesaj attım. "GET" ile satmıyor. Ve sattığı fiyat gerçekten ucuz. Satıcıdan FurMark testi yapma şansının olup olmadığını sordum. Ve "maalesef " diye yanıt verdi. Eleman yabancı sanırım kurduğu cümleyi de çok iyi anlamadım ama aramızda geçen diyalog SS'lerde paylaştığım şekilde oldu.
Adamın verdiği cevapta sisteminin uymlu olmadığından bahsetmiş sanırım anlayabilen var mı?

Sizden rica ettiğim şey, adım adım bana ne yazmam gerektiğini ve karşıdan gelen cevaplar ile dolandırıcı olup olmadığını anlamamı sağlamanız ve sizin uygun görmeniz halinde uygun bir kargolama metodu ile siparişi satın almam olacak. Yüz yüze gelme ihtimalimiz çok düşük çünkü adam başka şehirden satıyor.
Şimdiden yardımcı olabilecek herkese çok çok teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Not: Mining amaçlı kullanmayacağım.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 101
  • 2.png
    2.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 93
  • 3.png
    3.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Uzak dur alma belli ki sorun var ya da bir yerinde kronik sıkıntılı para senin yazık etme yol ver böyle satıcılara.
Birkaç bir şey eklemek istiyorum sahibinden alma bende sizin gibi yıllardır 2. el sıfır alıp satıp durdum letgo ile yüz yüze olayı mis gibi evlerine gidip testimi yaparım sorun varsa almam eğer ki evine gidip test yaptırmıyorsa yine almam para önemli şu anki dönemde :)

Uzak dur alma belli ki sorun var ya da bir yerinde kronik sıkıntılı para senin yazık etme yol ver böyle satıcılara.
Birkaç bir şey eklemek istiyorum sahibinden alma bende sizin gibi yıllardır 2. el sıfır alıp satıp durdum letgo ile yüz yüze olayı mis gibi evlerine gidip testimi yaparım sorun varsa almam eğer ki evine gidip test yaptırmıyorsa yine almam para önemli şu anki dönemde :)

Hocam iyi de bu pandemi döneminde tanımadığım birinin evine girmek ne bana cazip gelir ne de karşı tarafa. Evet en azından kendi FurMark testini videoya çekip atması gerekiyor. Ayrıca asıl önemli sorulardan biri de kargoya vs nasıl güveneceğim adam salatalık bile gönderebilir. Kesinlikle elden almam lazım da nasıl olacak bilmiyorum.
"Hocam memleket nere?"
Hem Türk usülü hem de merak ettiğimiz asıl soru.
hahahha tamamdır soracağım:D

Hocam iyi de bu pandemi döneminde tanımadığım birinin evine girmek ne bana cazip gelir ne de karşı tarafa. Evet en azından kendi FurMark testini videoya çekip atması gerekiyor. Ayrıca asıl önemli sorulardan biri de kargoya vs nasıl güveneceğim adam salatalık bile gönderebilir. Kesinlikle elden almam lazım da nasıl olacak bilmiyorum.

Hahahha tamamdır soracağım:D

Hemen söyleyim sen ekran kartı alacaksın tak 2 tane maske tak eldiven s. A de gir evine göster de PC'yi sorunsuzsa al çık :)
Şaka bir yana alınır alınmaz size kalmış e almazsanız başkası alacak :)

Sahibinden'de ya elden alacaksın ya da GeT kabul etmeyen satıcıdan almayacaksın. Bu kadar basit. Para havadan yağmıyor.

Hemen söyleyim sen ekran kartı alacaksın tak 2 tane maske tak eldiven s. A de gir evine göster de PC'yi sorunsuzsa al çık :)
şaka bir yana alınır alınmaz size kalmış e almazsanız başkası alacak :)

Yakın çevremden letgodan bir bakayım o zaman sağ olasın fikir için.
Bir de çoğu kişi yeni ekran kartlarını bekle vs diyor da. Sence yenileri çıkarsa eski kartları daha düşük fiyatlara bulabilir miyim? Yoksa kripto paralar değer kaybetmediği sürece yenisini de eskisini de alabilmem hayal mi olur? Şu an 4.200'e sıfır RX 5500 XT alınır mı sence? En geç mart başında bilgisayar bileşenlerinin elimde olması lazım sistem toplayacağım da. Sence napıyım bekliyim mi yoksa hazır Gaming sistemler tükenmeden onlara mı yöneleyim. Çok fazla soru oldu kusura bakma:d

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı