E erdal33 Kilopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #1 5 dk'lık GPU FurMark stress test yaptım ve sonuç burada. Perfcap reason yazılı grafikte yeşilli mavili alan var. Bu ne demek? Yeşil veya mavi ne oluyor, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2019
5 dk'lık GPU FurMark stress test yaptım ve sonuç burada. Perfcap reason yazılı grafikte yeşilli mavili alan var. Bu ne demek? Yeşil veya mavi ne oluyor, yardımcı olur musunuz?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #2 Kartınızın şu an boşta olduğunu gösteriyor. Arıza vs. işareti değildir.
E erdal33 Kilopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #3 TerabyteForever dedi: Kartınızın şu an boşta olduğunu gösteriyor. Arıza vs. işareti değildir. Genişletmek için tıkla... hocam ama yük altında çalışıyor test sonuçları bunlar. Testen alınan değerler. Birde mavi ve yeşil ne anlama geliyor onu çözemedim ben.
TerabyteForever dedi: Kartınızın şu an boşta olduğunu gösteriyor. Arıza vs. işareti değildir. Genişletmek için tıkla... hocam ama yük altında çalışıyor test sonuçları bunlar. Testen alınan değerler. Birde mavi ve yeşil ne anlama geliyor onu çözemedim ben.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #4 erdal33 dedi: Hocam ama yük altında çalışıyor test sonuçları bunlar. Testen alınan değerler. Birde mavi ve yeşil ne anlama geliyor onu çözemedim ben. Genişletmek için tıkla... Hocam testten sonra bakarsanız Idle demesi normaldir, veya Furmark yaparken masaüstündeyseniz Idle diyebilir çünkü boş olduğunu sanabilir masaüstünde.
erdal33 dedi: Hocam ama yük altında çalışıyor test sonuçları bunlar. Testen alınan değerler. Birde mavi ve yeşil ne anlama geliyor onu çözemedim ben. Genişletmek için tıkla... Hocam testten sonra bakarsanız Idle demesi normaldir, veya Furmark yaparken masaüstündeyseniz Idle diyebilir çünkü boş olduğunu sanabilir masaüstünde.
E erdal33 Kilopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #5 TerabyteForever dedi: Hocam testten sonra bakarsanız Idle demesi normaldir, veya Furmark yaparken masaüstündeyseniz Idle diyebilir çünkü boş olduğunu sanabilir masaüstünde. Genişletmek için tıkla... peki bu mavilikler ve yeşillikler ne demek oluyor bana anlatabilir misiniz ? Furmark testinden pek anlamıyorum da.
TerabyteForever dedi: Hocam testten sonra bakarsanız Idle demesi normaldir, veya Furmark yaparken masaüstündeyseniz Idle diyebilir çünkü boş olduğunu sanabilir masaüstünde. Genişletmek için tıkla... peki bu mavilikler ve yeşillikler ne demek oluyor bana anlatabilir misiniz ? Furmark testinden pek anlamıyorum da.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #6 nVidia kartlarda oluyormuş sanırım. Furmark ile alakalı değil, GPU-Z'den bahsediyorsunuz.