Tekrardan merhaba,
Gördüğüm kadarıyla AC RGB kontrolleriyle ilgili sıkıntı yaşayanların çözümleri:
- AC'yi Removal Tool ile kaldırıp yeniden yüklemek.
- Kasanın güç bağlantısını kesmek. Pek aklıma yatmasa da bu şekilde çözüm bulduğunu söyleyen var. Muhtemelen açılışta yüklediği veya kaldırdığı bir programdan kaynaklandığını düşünüyorum.
- AC'nin içerisinden ana kart başlığındaki adreslenebilir başlıklar tabında yeniden tara butonu ile sorunu çözdüğünü söyleyenler var. Bu butonun ARGB çıkışına bağlı olan cihazları taradığını düşünüyorum ama yine de denenebilir.
- XMP yi kapatarak sorunu çözdüğünü söyleyen var ama pek mantıklı gelmedi.
- Servisler kısmından LightingService i durdurup tekrar başlattıktan sonra sorunun çözüldüğünü söyleyen var.
- Ramin kendi RGB kontrolcüsünü yükledikten sonra AC uygulamasına yansıdığını söyleyenler var(GSKILL ve Corsair marka ramler için). Belki yüklediğiniz FURY CTRL uygulaması başlangıçta otomatik olarak çalışıyorsa AC'nin rami görmesini engelliyor olabilir. Programın otomatik çalışmasını durdurup yeniden başlatıp dener misiniz?
Muhtemelen FURY CTRL uygulaması AC uygulaması ile çakışıyor ve orada ramlerin çıkmasını engelliyor. Siz ACde ramler çıkmadığı için mi bu uygulamayı yüklemiştiniz?
Bir de AC uygulamasını kontrol ettiğimde ram için görüntüdeki bu uygulamaları çalıştırdığını fark ettim. AC deki güncelleme merkezinde de bunlar var. Burada veya görev yöneticisinde bunları görebiliyor musunuz?