Fury Beast RAM RGB Armoury Crate'de görünmüyor

Ben ekstra bir şey yüklemedim. AC yi kurarken online yükleme gerçekleştirdim sadece. Yükledikten sonra da hemen tanıdı. Offline paket indirilip yüklenilebiliyor, siz bu şekilde mi yüklediniz yoksa online mı?
BIOS güncellemesi yaptınız mı hiç? Ben AC üzerinden BIOS sürümü indirip versiyonu kontrol etmeden yüklemiştim. Meğerse AC üzerinden gelen BIOS versiyonu eski sürümmüş upgrade edeceğime downgrade etmişim BIOS u :) Siz de AC üzerinden BIOS versiyonu indirmişseniz kontrol ediniz.
Bu mesajı yazmadan evvel bir daha baktım, DDR4 versiyonunda da sıkıntılar yaşayan olmuş. Biri AC nin gelen yeni güncellemesiyle, diğeri de ACyi removal tool ile silip(komple ne var ne yok sildiğini söylemiş kullanıcı dosyaları, ayarları vs. ) yüklediğinde sorunun çözüldüğünü söylemiş.

Asus Armoury Crate rgb uyumlu donanımları görmeme sorunu %100 çözümü gece 03'de buldum :)) uygulamayı asusu sitesinden kaldırma uygulması indirerek kaldırıyoruz. yeniden başlatıp önce windows dilini İNGİLİZCE YAPIYORUZ. sonra armoury uygulamasının tam full çevrimdışı paketi indirip kuruyoruz. kurulum yaparken eklentileri seçmenizi istiyor hepsini seçin. ve artık ne varsa uyumlu hepsi senkron ayarlar ve görürüsünüz. En son windows dilini tekrar TÜRKÇE yapabilirsiniz sorun olmuyor. Bunun asıl nedeni tamamen asus uygulaması.

Asus Armoury Crate rgb uyumlu donanımları görmeme sorunu %100 çözümü gece 03'de buldum :)) uygulamayı asusu sitesinden kaldırma uygulması indirerek kaldırıyoruz. yeniden başlatıp önce windows dilini İNGİLİZCE YAPIYORUZ. sonra armoury uygulamasının tam full çevrimdışı paketi indirip kuruyoruz. kurulum yaparken eklentileri seçmenizi istiyor hepsini seçin. ve artık ne varsa uyumlu hepsi senkron ayarlar ve görürüsünüz. En son windows dilini tekrar TÜRKÇE yapabilirsiniz sorun olmuyor. Bunun asıl nedeni tamamen asus uygulaması.
Hocam merhaba maalesef bu sorunu bende yaşıyorum dediklerini yapacağım lakin aklım çevrimdışı paketi nasıl indirebilirim ona takıldı. Etherneti çekip formattan sonra olduğu gibi otomak olarak yüklenmesini mi kastettiniz acaba

edit dediğiniz bu mu hocam?
1729873723053.png

Merhaba,
AC'yi kendi kaldırma yazlımı ile kaldırıp yükledim işe yaramadı. Adreslenebilir başlıklar dediğiniz gibi 3 adet fan RGB'si için çıkışı var anakartımın o üçü görünüyor. XMP açık kapalı maalesef farketmedi. Görev yönedticisinden LightingService i durdurup tekrar başlattım aynı. Fury CTRL'yi kaldırdım yine maalesef görmedi. Anlayamadım bu işi :(( İlk görseldeki 5 işlem AC RAM'ı görmemesine rağmen arka planda bendede çalışmakta. ASUS Hal Center yüklü. Fakat Memory Aura Kiti yüklü değil onu sizmi yüklediniz? İnternettede bulamadım AC'dede içeriklerde göremedim. Nasıl geldi Memory kit size acaba?
sorunu çözebildiniz mi hocam aynı sıkıntıyı yaşıyorum sizinle

Son düzenleme:
Hocam merhaba maalesef bu sorunu bende yaşıyorum dediklerini yapacağım lakin aklım çevrimdışı paketi nasıl indirebilirim ona takıldı. Etherneti çekip formattan sonra olduğu gibi otomak olarak yüklenmesini mi kastettiniz acaba

edit dediğiniz bu mu hocam? Eki Görüntüle 2337129

sorunu çözebildiniz mi hocam aynı sıkıntıyı yaşıyorum sizinle
Hocam merhaba,
Sorunum birkaç Armoury Crate güncellemesi sonrası kendiliğinden çözüldü. Heralde benim RAM'ı sonradan mı uygulamaya eklediler bilemedim. AC kaynaklıymış demekki. Sizin RAM benimkinin aynısı mı? Yoksa farklı model mi?

Hocam merhaba,
Sorunum birkaç Armoury Crate güncellemesi sonrası kendiliğinden çözüldü. Heralde benim RAM'ı sonradan mı uygulamaya eklediler bilemedim. AC kaynaklıymış demekki. Sizin RAM benimkinin aynısı mı? Yoksa farklı model mi?
Hocam merhabalar tekrar benim ram modelim linkte olduğu üzere Kingston Beast RGB Expo 32GB(2X16) 6000MHz CL36 KF560C36BBE2AK2-32TR DDR5 Masaüstü Performans Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunlar fakat AC üzerinde ben göremiyorum sizin AC sürümünüz nedir acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-11-01 212343.png
    Screenshot 2024-11-01 212343.png
    371,9 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Geri
Yukarı