Fury Beast RAM RGB Armoury Crate'de görünmüyor

Asus Armoury Crate rgb uyumlu donanımları görmeme sorunu %100 çözümü gece 03'de buldum ) uygulamayı asusu sitesinden kaldırma uygulması indirerek kaldırıyoruz. yeniden başlatıp önce windows dilini İNGİLİZCE YAPIYORUZ. sonra armoury uygulamasının tam full çevrimdışı paketi indirip kuruyoruz. kurulum yaparken eklentileri seçmenizi istiyor hepsini seçin. ve artık ne varsa uyumlu hepsi senkron ayarlar ve görürüsünüz. En son windows dilini tekrar TÜRKÇE yapabilirsiniz sorun olmuyor. Bunun asıl nedeni tamamen asus uygulaması.

Hocam merhaba maalesef bu sorunu bende yaşıyorum dediklerini yapacağım lakin aklım çevrimdışı paketi nasıl indirebilirim ona takıldı. Etherneti çekip formattan sonra olduğu gibi otomak olarak yüklenmesini mi kastettiniz acaba

edit dediğiniz bu mu hocam?

sorunu çözebildiniz mi hocam aynı sıkıntıyı yaşıyorum sizinle

Son düzenleme:
Hocam merhaba,
Sorunum birkaç Armoury Crate güncellemesi sonrası kendiliğinden çözüldü. Heralde benim RAM'ı sonradan mı uygulamaya eklediler bilemedim. AC kaynaklıymış demekki. Sizin RAM benimkinin aynısı mı? Yoksa farklı model mi?

Hocam merhabalar tekrar benim ram modelim linkte olduğu üzere Kingston Beast RGB Expo 32GB(2X16) 6000MHz CL36 KF560C36BBE2AK2-32TR DDR5 Masaüstü Performans Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunlar fakat AC üzerinde ben göremiyorum sizin AC sürümünüz nedir acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-11-01 212343.png
    371,9 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…