Fury e-Sport SSD alınır mı?

Hocam onu demek istemedim. Mesela daha az yazma ve okuma hızı olan hem de ucuz olan SSD almak mantıklı mıdır? SATA2 hızından yüksek hız alamayacağım zaten.

O açıdan ucuz fiyata çok uzun ömürlülük ve kalite beklememek gerek gündelik işler için kullanılacaksa tabii işinizi görür diye düşünüyorum. Benim bildiğim kadarıyla SATA 3 SSD'lerin hızı standart oluyor ne alırsanız SATA 2 hızı alırsınız. SATA 2 hızları test ettiğim kadarıyla (260 MB okuma, 210 MB yazma, 4K okuma 35MB, 4K yazma 75MB)

Ve şu anda 215TL'den ucuza SSD yok galiba sıfır.

Sağ olun hocam.

128'lik olanı alacağım yarın. Sisteme ilaç gibi gelecek kesin

Sağ olun hocam.

128'lik olanı alacağım yarın. Sisteme ilaç gibi gelecek kesin

Ben Samsung HDD'den geçmiştim 2008 model hurda sistemi bile rahatlatıyor yani kötü SSD bile olsa HDD'den kat ve kat daha iyi üstelik Windows 10 kullanıyorsanız HDD'ye göre aşırı ferahlıyor sistem.

Ben Samsung HDD'den geçmiştim 2008 model hurda sistemi bile rahatlatıyor yani kötü SSD bile olsa HDD'den kat ve kat daha iyi üstelik Windows 10 kullanıyorsanız HDD'ye göre aşırı ferahlıyor sistem.

Vallahi hasretiz şu donmadan kullanmaya.

Yaklasik 10 ay gecmis, kullanan degerlendirmesini yapabilir mi?

Halen aktif kullanıyorum hızlarda düşüş yok, veya kapanma açılmama format sorunu yaşamadım.
Okuma yazma ilk günkü gibi 530 / 515 veriyor zayıflama yaşamadım hiç.

Halen aktif kullanıyorum hızlarda düşüş yok, veya kapanma açılmama format sorunu yaşamadım.
Okuma yazma ilk günkü gibi 530 / 515 veriyor zayıflama yaşamadım hiç.

Ek depolama olarak kullanacagim. Bir de icine oyun yuklemek icin kullanacagim baska SSD kullandin mi bunun ondan artisi veya eksisi var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…