Fury level Z1 alınır mı?

tarikvlr

Hectopat
Daha fazla  
Fury level Z1 alınır mı? Yoksa G305 daha iyi bir tercih mi olur mouse tutuşum fingertip grip.

1250 1600 arası.

2000 bandına çıkılmadığı sürece furylevel Z1 dışında düzgün bir model yok hocam furylevel bu bütçede güzel bir model pişman etmez satın alabilirsiniz.

2000 bandına çıkılmadığı sürece furylevel Z1 dışında düzgün bir model yok hocam furylevel bu bütçede güzel bir model pişman etmez satın alabilirsiniz.

Hocam malzeme kalitesi SteelSeries Prime'den daha mı iyidir.

Hocam malzeme kalitesi SteelSeries Prime'den daha mı iyidir.

Bende ürünü alacağım ama aklımda bu soru var şu an Prime kullanıyorum mouse alınca inceleme yapar mısın?

Bende ürünü alacağım ama aklımda bu soru var şu an Prime kullanıyorum mouse alınca inceleme yapar mısın?

Yaparım hocam mouse koleksiyonu yapacağım o yüzden alıyorum.

Hocam inceleme sonucum ürün gayet F/P ürün hafifliği gayet iyi bu fiyata FPS oyunlarında hiçbir sorun yaşamadan oynadım driver vb gayet iyi düşük sens oynayan birisi olarak beğendim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…