tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #1 Fury level Z1 alınır mı? Yoksa G305 daha iyi bir tercih mi olur mouse tutuşum fingertip grip.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.036 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #2 tarikvlr dedi: Fury level Z1 alınır mı? Yoksa G305 daha iyi bir tercih mi olur mouse tutuşum fingertip grip. Genişletmek için tıkla... G305 sorunlu bir model hocam furylevel Z1 iyidir alabilirsiniz daha iyi bir tercih.
tarikvlr dedi: Fury level Z1 alınır mı? Yoksa G305 daha iyi bir tercih mi olur mouse tutuşum fingertip grip. Genişletmek için tıkla... G305 sorunlu bir model hocam furylevel Z1 iyidir alabilirsiniz daha iyi bir tercih.
tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 Bedirhn93 dedi: G305 sorunlu bir model hocam furylevel Z1 iyidir alabilirsiniz daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Daha önerebileceğin var mı mesela Attack Shark modelleri gibi.
Bedirhn93 dedi: G305 sorunlu bir model hocam furylevel Z1 iyidir alabilirsiniz daha iyi bir tercih. Genişletmek için tıkla... Daha önerebileceğin var mı mesela Attack Shark modelleri gibi.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.036 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #4 tarikvlr dedi: Daha önerebileceğin var mı mesela Attack Shark modelleri gibi. Genişletmek için tıkla... Attack Shark modellerinde bağlantı kopma tarzı sorunlar var bütçe ne kadar hocam.
tarikvlr dedi: Daha önerebileceğin var mı mesela Attack Shark modelleri gibi. Genişletmek için tıkla... Attack Shark modellerinde bağlantı kopma tarzı sorunlar var bütçe ne kadar hocam.
tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #5 Bedirhn93 dedi: Attack Shark modellerinde bağlantı kopma tarzı sorunlar var bütçe ne kadar hocam. Genişletmek için tıkla... 1250 1600 arası.
Bedirhn93 dedi: Attack Shark modellerinde bağlantı kopma tarzı sorunlar var bütçe ne kadar hocam. Genişletmek için tıkla... 1250 1600 arası.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.036 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #6 tarikvlr dedi: 1250 1600 arası. Genişletmek için tıkla... 2000 bandına çıkılmadığı sürece furylevel Z1 dışında düzgün bir model yok hocam furylevel bu bütçede güzel bir model pişman etmez satın alabilirsiniz.
tarikvlr dedi: 1250 1600 arası. Genişletmek için tıkla... 2000 bandına çıkılmadığı sürece furylevel Z1 dışında düzgün bir model yok hocam furylevel bu bütçede güzel bir model pişman etmez satın alabilirsiniz.
tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #7 Bedirhn93 dedi: 2000 bandına çıkılmadığı sürece furylevel Z1 dışında düzgün bir model yok hocam furylevel bu bütçede güzel bir model pişman etmez satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam malzeme kalitesi SteelSeries Prime'den daha mı iyidir.
Bedirhn93 dedi: 2000 bandına çıkılmadığı sürece furylevel Z1 dışında düzgün bir model yok hocam furylevel bu bütçede güzel bir model pişman etmez satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam malzeme kalitesi SteelSeries Prime'den daha mı iyidir.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.036 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #8 tarikvlr dedi: Hocam malzeme kalitesi SteelSeries Prime'den daha mı iyidir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam ama öyle yere düştü kırıldı çatladı gibi bir şey yaşamazsınız fiyatına göre gayet iyi.
tarikvlr dedi: Hocam malzeme kalitesi SteelSeries Prime'den daha mı iyidir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam ama öyle yere düştü kırıldı çatladı gibi bir şey yaşamazsınız fiyatına göre gayet iyi.
rexxz Hectopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #9 tarikvlr dedi: Hocam malzeme kalitesi SteelSeries Prime'den daha mı iyidir. Genişletmek için tıkla... Bende ürünü alacağım ama aklımda bu soru var şu an Prime kullanıyorum mouse alınca inceleme yapar mısın?
tarikvlr dedi: Hocam malzeme kalitesi SteelSeries Prime'den daha mı iyidir. Genişletmek için tıkla... Bende ürünü alacağım ama aklımda bu soru var şu an Prime kullanıyorum mouse alınca inceleme yapar mısın?
tarikvlr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #10 rexxz dedi: Bende ürünü alacağım ama aklımda bu soru var şu an Prime kullanıyorum mouse alınca inceleme yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaparım hocam mouse koleksiyonu yapacağım o yüzden alıyorum. rexxz dedi: Bende ürünü alacağım ama aklımda bu soru var şu an Prime kullanıyorum mouse alınca inceleme yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam inceleme sonucum ürün gayet F/P ürün hafifliği gayet iyi bu fiyata FPS oyunlarında hiçbir sorun yaşamadan oynadım driver vb gayet iyi düşük sens oynayan birisi olarak beğendim. Son düzenleme: 17 Ekim 2024
rexxz dedi: Bende ürünü alacağım ama aklımda bu soru var şu an Prime kullanıyorum mouse alınca inceleme yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaparım hocam mouse koleksiyonu yapacağım o yüzden alıyorum. rexxz dedi: Bende ürünü alacağım ama aklımda bu soru var şu an Prime kullanıyorum mouse alınca inceleme yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam inceleme sonucum ürün gayet F/P ürün hafifliği gayet iyi bu fiyata FPS oyunlarında hiçbir sorun yaşamadan oynadım driver vb gayet iyi düşük sens oynayan birisi olarak beğendim.