efekpln Picopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 71 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Merhaba Fury level Z1 alınır mı? Aranızda kullanan var mı?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.003 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 Alınır kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 959 9 Şubat 2025 #3 Yeyil dedi: Alınır kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangi tutuş şekli için ve anında geriye dönsem takılma yapıyor mu
Yeyil dedi: Alınır kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangi tutuş şekli için ve anında geriye dönsem takılma yapıyor mu
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.003 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #4 Emre Çetin 70 dedi: Hangi tutuş şekli için ve anında geriye dönsem takılma yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yapmıyor Fortnite r6s CS Valorant vb. bir sürü oyunda denedim. Palm ve clawda denedim normalde palm kullanıyorum öyle rahat ettim şahsen ama clawda tutulur.
Emre Çetin 70 dedi: Hangi tutuş şekli için ve anında geriye dönsem takılma yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yapmıyor Fortnite r6s CS Valorant vb. bir sürü oyunda denedim. Palm ve clawda denedim normalde palm kullanıyorum öyle rahat ettim şahsen ama clawda tutulur.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.246 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #5 Emre Çetin 70 dedi: Hangi tutuş şekli için ve anında geriye dönsem takılma yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Paw 3395 yapmaz ama beken mcu sorunlu olabilir ancak bu fiyata güzel bir mouse.
Emre Çetin 70 dedi: Hangi tutuş şekli için ve anında geriye dönsem takılma yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Paw 3395 yapmaz ama beken mcu sorunlu olabilir ancak bu fiyata güzel bir mouse.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.003 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #6 egemebb dedi: Paw 3395 yapmaz ama beken mcu sorunlu olabilir ancak bu fiyata güzel bir mouse. Genişletmek için tıkla... Beken mcunun farkli uzantisini kullaniyor.
egemebb dedi: Paw 3395 yapmaz ama beken mcu sorunlu olabilir ancak bu fiyata güzel bir mouse. Genişletmek için tıkla... Beken mcunun farkli uzantisini kullaniyor.
Emre Çetin 70 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 959 9 Şubat 2025 #7 egemebb dedi: Paw 3395 yapmaz ama beken mcu sorunlu olabilir ancak bu fiyata güzel bir mouse. Genişletmek için tıkla... MCU NE OLUYOR TAM OLARAK
egemebb dedi: Paw 3395 yapmaz ama beken mcu sorunlu olabilir ancak bu fiyata güzel bir mouse. Genişletmek için tıkla... MCU NE OLUYOR TAM OLARAK
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.246 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #8 Emre Çetin 70 dedi: Mcu ne oluyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Farenin beyni gibi bir şey. Bilgisayardaki işlemci gibi ne kadar düşük olursa o kadar veri hızı az olur.
Emre Çetin 70 dedi: Mcu ne oluyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Farenin beyni gibi bir şey. Bilgisayardaki işlemci gibi ne kadar düşük olursa o kadar veri hızı az olur.