VXE R1 ile Z1 de ki mcular aynı, nasıl aynı olup da R1 2 k Hz iken Z1 1K Hz oluyor?
Merhaba, mouse almak istiyorum fakat bu ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? R1 Pro alamadıktan sonra R1 almanın bir anlamı yok gibi geldi ama Z1 de sorunlu gibi yazılar okumuştum. Çok kararsız kaldım. @belirsizz hocam fikirlerinizi merak ediyorum.
Kendin araştırabilirsin yanlış biliyorsam düzeltirsin.
Ben zaten bildiğimi söylüyorum, ikisi de beken 3633 mcu kullanıyor, nasıl biri 2 k iken diğeri 1 k verebilir, kaldı ki sen 2K kullanmak istiyorsan ekstradan 2K dongle alman lazım, batarya konusuna gelince ikisi de tamamen aynı mcu sensör kullandığı için mAh fazla olması fark eder.
Burada mouse karşılaştırıyoruz ekstra 2 k dongle almayla konunun ne alakası var, ve istiyorsan internetten araştırabilirsin MAh'ın fark edip etmediğini.
Ben zaten bildiğimi söylüyorum, ikisi de beken 3633 mcu kullanıyor, nasıl biri 2 k iken diğeri 1 k verebilir, kaldı ki sen 2K kullanmak istiyorsan ekstradan 2K dongle alman lazım, batarya konusuna gelince ikisi de tamamen aynı mcu sensör kullandığı için mAh fazla olması fark eder.
Fareyi sabahtan beri karsilastoran benim, sen gelmişsin X1 2K Hz de çalışıyor diyorsun, mcular aynı nasıl biri 2K iken biri 1K da çalışıyor diyorum cevap yok, simdi de gelmişsin dongle ne alaka diyorsun, sen aldığın gibi 2K Hz de mi çalışıyor ürün, sen 2K Hz de kullanabilmen için ekstra dongle alman gerekiyor, direkt aldığın fiyata 2K da kullanamadiktan sonra ne anlamı kalıyor 2K hzin? Daha iyi mcu olduğu zaman, az MHL'i olan mouse çok olan MHL'i mouseden daha iyi şarjı gidebilir veya aynı gider, fakat burada tüm her şey aynı ona göre konuşuyoruz, bir şey söylüyorsun arkasından ben onu demedim diyorsun, kendinle celişme.
Ben ne dedim de kendimle çeliştim, burada iki fareyi karşılaştırıyoruz sen gelmiş dongle olmadan bir işe yaramaz deyip 200 TL daha az diyorsun. Burada mouse un potansiyelini konuşuyoruz dongle ı konuşmuyoruz ve VXE r1'in 2K furylevelın 1K Hz olup olmadığını internetten araştırabilirsin benim tek tek araştırıp sana söylememe gerek yok. Kendi kullandığın mouse un kaç Hz olduğunu bilmiyor musun? Ortalama pil ömrü furylevel Z1 de 30 40 saat arası VXE R1 de 30 40 saat arası.
Hâlâ anlamıyorarkadaş niye anlamıyorsun sen, fiyatına göre karşılaştırıyoruz, sen ürünü aldığında 2 k ile çalıştıramıyorsun, anladı mı o kafan, 2 k ile çalıştırman için dongle gerekiyor ekstra dongle alınca fiyat oluyor sana 2K civarı, durum sade olarak aynısına karşılaştırmaya gelince 200 lira daha uyguna bataryası daha fazla ürün almış oluyorsun, olay bu. Aynı mcu aynı sensör diyoruz, adam gelmiş diyor ki yok ikisi de aynı sürede bitiyor. Ne anlamaz adammışsın sen. Adama diyoruz ki dediğinin olması için şu lazım diyoruz, sonra da niye oyle diyorsun biz aynı fiyatı olanı karşılaştırıyoruz diyor, aynı fiyat ve böyle diyoruz, yok niye dongle almayı katiyorsun diyor, hey Allah'ım.
Hâlâ anlamıyorarkadaş niye anlamıyorsun sen, fiyatına göre karşılaştırıyoruz, sen ürünü aldığında 2 k ile çalıştıramıyorsun, anladı mı o kafan, 2 k ile çalıştırman için dongle gerekiyor ekstra dongle alınca fiyat oluyor sana 2K civarı, durum sade olarak aynısına karşılaştırmaya gelince 200 lira daha uyguna bataryası daha fazla ürün almış oluyorsun, olay bu. Aynı mcu aynı sensör diyoruz, adam gelmiş diyor ki yok ikisi de aynı sürede bitiyor. Ne anlamaz adammışsın sen. Adama diyoruz ki dediğinin olması için şu lazım diyoruz, sonra da niye oyle diyorsun biz aynı fiyatı olanı karşılaştırıyoruz diyor, aynı fiyat ve böyle diyoruz, yok niye dongle almayı katiyorsun diyor, hey Allah'ım.
Furylevel Z1 aldım, 1 haftadır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. SteelSeries Rival 3ten geçtim ve mouse gerçekten şaşıracak şekilde fark ettirdi. CS2 de bunu hissettim, R1 olan kargoyla 1690 liraya geliyor, 250 mAh bataryası var, geri kalan her şey aynı. Ben de hem sağ sol Click'lerin olduğu yerin tutuş için desenlerinin olması hem bataryasının daha yüksek olması hem de fiyatının daha uyguna gelmesinden dolayı Z1'i seçtim.
Hocam yurtdışı alışveriş yapmak istemiyorum.AJ159 Pro'yu niye düşünmedin Temu'da 1550 TL onun fiyatı da Z1'den iyi midir bende bilmiyorum.
Daha alamadım hocam para denkleşmedi.Hangisini aldınız.