Fury Level Z1 vs VXE R1

Bütçe
1500
Merhaba hocam bende Z1 almak istiyorum ama tuşların üzerindeki baklava dilimi gibi olan kısmın hissiyatı nasıl acaba bir rahatsızlık veriyor mu?
Vermiyor hocam kesinlikle.

Merhaba hocam bende Z1 almak istiyorum ama tuşların üzerindeki baklava dilimi gibi olan kısmın hissiyatı nasıl acaba bir rahatsızlık veriyor mu?

Kalite kontrol açısında gıcırdama vs yaşayanlar oluyor Z1 de az daha koyup VXE R1 almanı tavsiye ederim.

Sende olmayınca hiç kimsede olmadığı anlamına gelmiyor, birçok kişiden duydum kendinde olmayınca kimsede olmayacak sanan akıl küpü seni
Hocam neden bu kadar Furylevel hateri çıktınız? VXE alanların hiç mi sorun yaşamadığını sanıyorsunuz?

Sende olmayınca hiç kimsede olmadığı anlamına gelmiyor, birçok kişiden duydum kendinde olmayınca kimsede olmayacak sanan akıl küpü seni
Sende gramı yok ,olsa zaten babasını savunur gibi ısrarla gelip burada tekrardan diğerini kötüleyip bunu al diye zırlamazdın. Noldu? Kaç para verdiler sana bunu millete aldırt diye. Kaç para verdilerse 3 katını sana vereyim de , olmayan aklını buralarda daha fazla heder etme.

Hocam neden bu kadar furylevel hateri çıktınız? VXE alanların hiç mi sorun yaşamadığını sanıyorsunuz?

Siz hiç bu arkadaşı takmayın zaten mouse un hzsine göre fiyatın değişmediğini zannediyor.

Hahahahaha ben mi para aldım izlediğim incelemeler konuştuğum kullanıcılardan gördüklerimle konuşuyorum ben olmayan aklını diyen eleman mouse un hzsine göre fiyatın değişmediğini zannediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…