Fury Level Z1 vs VXE R1

Bütçe
1500

@Lskow Dostum asıl sen bu ahraza bakma.Gelmiş bu mouse 2k hz barındırıyor diyor.Ama 2 k da kullanabilmek için de dongle gerektiğini ,ona ekstradan para vermen gerektiğini bilmiyor

Siz hiç bu arkadaşı takmayın zaten mouse un hzsine göre fiyatın değişmediğini zannediyor.
HZ o kadar önemli birşey değil. Çok takmışsınız Hz olayına ve sabahtan beridir furylevel alınmaz alınmaz. Dongle alacaksın zaten 2k için. 2k dongle + vxe R1 alacağıma daha iyisini alırım.

@Lskow dostum asıl sen bu ahraza bakma. Gelmiş bu mouse 2K Hz barındırıyor diyor. Ama 2 k da kullanabilmek için de dongle gerektiğini, ona ekstradan para vermen gerektiğini bilmiyor.

Ben gayet dongle gerektirdiğini biliyorum ama senin kafan Hz'nin fiyatı etkilediğini almıyor anlamıyor.

Sen 2 hz mouse aldığın zaman 2 k da kullandığını zanneden bir ahrazsın. 2 k için ekstradan dongle alman gerektiğini o zaman da 2 k lık mouseun tek başına hiçbir anlamı olmadığını bilemeyecek kadar ahraz bir insansın. Beynim yok de bu kadar yazmana gerek kalmaz.

Hz o kadar önemli bir şey değil. Çok takmışsınız Hz olayına ve sabahtan beridir furylevel alınmaz alınmaz. Dongle alacaksın zaten 2K için. 2K dongle + VXE R1 alacağıma daha iyisini alırım.

Hz olayına taktığımdan değil fiyat etkilendiğinden konuşuyorum Hz fiyatı etkiliyor mu etkilemiyor mu 3 k Hz fark var diye iki katına mouse satıyorlar.

Hocam uğraşmayın. Ne derseniz diyin anlamayacak.

Ben gayet dongle gerektirdiğini biliyorum ama senin kafan Hz'nin fiyatı etkilediğini almıyor anlamıyor.
Gördün mü yukarıdaki aklı olan arkadaş hemen dediğim şeyi anladı. 2 k için dongle almak mantıksız onu alacağıma gider daha iyisini alırım diyor. İste senin iq'un yetmediği için 3 gündür bunu anlamadın. Gram bile olmadığı için bu haldesin işte.

Aynnnenn 2 k kullandığımı sanıyorum sen onu sat da 4 k Hz mouse falan al ya zaten fiyat farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…