Fury Level Z1 vs VXE R1

Bütçe
1500
Hocam uğraşmayın. Ne derseniz diyin anlamayacak.
2 dk da anladın dediğim şeyi bu ahraz 3 gündür anlamadı hocam. Buna ne kadar kemik vermişlerse babasını savunur gibi savunuyor. 3 katını ben vereyim de olmayan beynini daha fazla harcamasın.

Ben ekstra dongle alırım öyle kullanırım diye bir şey mi dedim şizofreni var mı?

Ben ekstra dongle alırım öyle kullanırım diye bir şey mi dedim şizofreni var mı?
Hocam siz 2000 HZ olayına takmışsınız. Onu sabahtan beri anlatıyoruz.

Zaten yanında dongle vermiyolar 2000 hz için. 1000 hzlik dongle veriyolar.

2 dk da anladın dediğim şeyi bu ahraz 3 gündür anlamadı hocam. Buna ne kadar kemik vermişlerse babasını savunur gibi savunuyor. 3 katını ben vereyim de olmayan beynini daha fazla harcamasın.

İnan senin ne kullanıyor olduğun ne alacak olduğun umurumda bile değil ben tercihimi söylerim almak sana kalır.

Ve 2000 hz dongle almak yerine mesela mcu'su daha iyi bir mouse alırsınız bunu diyoruz.

Hocam siz 2000 Hz olayına takmışsınız. Onu sabahtan beri anlatıyoruz.

Zaten yanında dongle vermiyorlar 2000 Hz için. 1000 Hz'lik dongle veriyorlar.

Hocam zaten biliyorum olayı ben sana anlatayım bu arkadaş furylevel 200 lira daha ucuz dedi bende dedim ki mouse un kapasitesi mouse un potansiyeli biri 2 k biri 1 k o yüzden 200 lira ucuzluğun bir anlamı kalmıyor.

Oğlum sen ne değişik bir çocuksun la? Kaç gündür diyorsun ki bu mouse 2 k diğeri 1 k ,o yüzden fiyat farkı var. Sana sempanzeye anlatır gibi anlatıp diyoruz ki dongle olmadan çöp. Simdi de gelmiş diyorsun ki dongle alarak kullanırım demedim ki diyor. Ben artık beyin yoksunuyum kurtarın beni diye bağırmana gerek yok. Anladık onu.

Hocam zaten biliyorum olayı ben sana anlatayım bu arkadaş furylevel 200 lira daha ucuz dedi bende dedim ki mouse un kapasitesi mouse un potansiyeli biri 2 k biri 1 k o yüzden 200 lira ucuzluğun bir anlamı kalmıyor.
Sen 2k hz için 200 tl verebilirsin. Bütçesi yetmeyebilir herkesin.

Dongle olmadan zaten çöp sen bunu git firmalara anlat ben satıcı değilim satıcılar Hz ne kadar yüksekse fiyatı o kadar yükseltiyor.

Sen 2K Hz için 200 TL verebilirsin. Bütçesi yetmeyebilir herkesin.

Ben ona zaten bir şey demiyorum isteyen istediğini bütçesindeki fareyi alsın sadece 200 TL ucuzluğun bir anlamı kalmıyor ama hala 200 TL daha ucuz diyor arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…