Fury level Z1 vs VXE R1

Furylevel batarya ve mcu ayrıca garanti için daha iyi. Shapesini bilmiyorum palm için uygun olup olmadığını.

Hocam bugün gözüme VGN Dragonfly F1 çarptı. Fury level Z1 mi daha mantıklı yoksa üstüne daha fazla para koyarak F1 mi daha mantıklı?

Eski mouseniz neydi hocam? Bilindik bir şey ise kıyaslama yapayım shapelerini.
Hocam bimden polosmartın bir mouse u. Çok iyi bişey değil ama beni götürüyordu. Sıkıldım artık. Büyük denilebilecek bir mouse.

Eski mouseniz neydi hocam? Bilindik bir şey ise kıyaslama yapayım shapelerini.
Polosmart pgm22 diye bişeymiş.

Dostum selam. Eylül 2024'tem beri Furylevel Z1 kullanıyorum palm ve claw olarak arada bir tutuş şeklimi değiştiriyorum ikisi içinde gayet uyumlu. Ancak elinin ölçüsü önemli olabilir(benim elim 17cm palm için gayet iyi bir tutuşu var) herhangi bir terleme yapmadı bu zamana kadar pil ömrü de gayet yeterli ben 2 haftada 1 kere takıyorum şarja taktığımda da şarj yüzdesi 40 oluyor. Driver'ı gayet yeterli DPI, angle snapping gibi ayarları driver üzerinden yapabiliyorsun fakat şarj yüzdesi %10 azalıyor ve artıyor bu biraz ilginç olmuş. R1 ile ilgili herhangi bir fikrim yok Z1 almak isteyen arkadaşlar içinde ufak bir inceleme yazısı bırakmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…