Çözüldü Fury RAM sahte mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oyuncu17

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda linkini bıraktığım RAM sahte olabilir mi? Böyle bir model hiçbir yerde bulamadım, bu fiyata verdiği gecikme süresi ve tepki süresi çok iyi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda linkini bıraktığım RAM sahte olabilir mi? Böyle bir model hiçbir yerde bulamadım, bu fiyata verdiği gecikme süresi ve tepki süresi çok iyi duruyor.

Hocam dikkat ederseniz ilanın hiçbir yerinde Kingston yazmıyor, yani ürünün markası Fury. İki farklı ürün var, biri Kingston markasının Fury modeli, diğeri ise Fury diye ayrı bir marka.
Merhaba arkadaşlar,

Hocam dikkat ederseniz ilanın hiçbir yerinde Kingston yazmıyor, yani ürünün markası Fury. İki farklı ürün var, biri Kingston markasının Fury modeli, diğeri ise Fury diye ayrı bir marka.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Hocam almaya değecek bir risk değil bence. Hangi marka bellek kullandığı belli değil. 100-200 TL daha fazla verip bilindik ürünler almak daha mantıklı. Örnek olarak;

Güvenli olabilir de, olmayabilir de, satıcı pek güven vermedi şahsen. O yüzden teknolojik bir ürün alırken bilindik satıcılardan alınması taraftarıyım her zaman.

Hocam almaya değecek bir risk değil bence. Hangi marka bellek kullandığı belli değil. 100-200 TL daha fazla verip bilindik ürünler almak daha mantıklı. Örnek olarak;

300 TL lik bir indirim kuponu var o yüzden sordum tanesi 470 TL ye geliyor

Yok hocam zaten baktım Kingston degıl duz Fury markası.
Böyle bir marka hicbiryerde göremedim web sitesi bile yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı