oyuncu17
Picopat
Daha fazla
Hocam dikkat ederseniz ilanın hiçbir yerinde Kingston yazmıyor, yani ürünün markası Fury. İki farklı ürün var, biri Kingston markasının Fury modeli, diğeri ise Fury diye ayrı bir marka.Merhaba arkadaşlar,
Aşağıda linkini bıraktığım RAM sahte olabilir mi? Böyle bir model hiçbir yerde bulamadım, bu fiyata verdiği gecikme süresi ve tepki süresi çok iyi duruyor.
![]()
Hocam dikkat ederseniz ilanın hiçbir yerinde Kingston yazmıyor, yani ürünün markası Fury. İki farklı ürün var, biri Kingston markasının Fury modeli, diğeri ise Fury diye ayrı bir marka.Merhaba arkadaşlar,
Aşağıda linkini bıraktığım RAM sahte olabilir mi? Böyle bir model hiçbir yerde bulamadım, bu fiyata verdiği gecikme süresi ve tepki süresi çok iyi duruyor.
![]()
Hocam dikkat ederseniz ilanın hiçbir yerinde Kingston yazmıyor, yani ürünün markası Fury. İki farklı ürün var, biri Kingston markasınıb Fury modeli, diğeri ise Fury diye ayrı bir marka.
Merhaba arkadaşlar,
![]()
300 TL lik bir indirim kuponu var o yüzden sordum tanesi 470 TL ye geliyorHocam almaya değecek bir risk değil bence. Hangi marka bellek kullandığı belli değil. 100-200 TL daha fazla verip bilindik ürünler almak daha mantıklı. Örnek olarak;
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz CL18 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz CL18 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Böyle bir marka hicbiryerde göremedim web sitesi bile yok.Yok hocam zaten baktım Kingston degıl duz Fury markası.
300 TL'lik bir indirim kuponu var o yüzden sordum tanesi 470 TL'ye geliyor.
Böyle bir marka hiçbir yerde göremedim web sitesi bile yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.