Fury renegade veya KC3000 nereden alınır?

trolosqlfod

Hectopat
Selam arkadaşlar, bahsettiğim M.2 SSD'lerden birini alacağım fakat nereden almalıyım bilmiyorum, garanti süreci vs ve gönderim açısından sağlıklı bir yerden almak istiyorum. Normalde Teknobiyotik üzerinden alacaktım fakat göz attığımda forumda; dolandırıcı oldukları, ürüne resmen el koydukları, garanti sürecinde üstüne para istediklerini vs söyleyen iddialar var. Amazon üzerinden baktığımda satıcısı yine Teknobiyotik görünüyor. Bu nedenle sormak istedim, bu iki modelin 1 TB boyutuna sahip modellerini sağlıklı bir şekilde nereden temin edebilirim, şimdiden çok teşekkürler. Bahsedilen bu durumların yaşanmayacağı, garanti süreci, kargo süreci, ödeme süreci olsun sorun yaratmayacak; önerdiğiniz mağaza/site veya satıcı varsa çok yardımı dokunur. Şimdiden çok teşekkürler.

Teknobiyotik dolandırıcı değil hocam sadece destek kısımları yavaş.
İkinci el, bozuk ürün gönderdiklerinden falan bahsedenler var forumda; forumda firmaya baktıkça eksiye düşüyor resmen firmanın adı. Sizce garanti konusu vs olsun sorun çıkarırlar mı bu konuda bilginiz var mı? Şimdiden çok teşekkürler.

N11 aracılığı ile elmacık satıcısından al geç.

Sen ürünü satın aldıktan sonra aldığın yer ile muhatap olmana gerek yok. Ürünün teknik servisiyle halledebilirsin her şeyi.

Teknobiyotik'ten mecbur kalmadıkça kibrit çöpü bile alınmaz. Tepeden tırnağa saygısız, laubali ve terbiyesizler.

İşlemci, Kasa ve PSU satın aldım oradan. PSU'da yük altı fan sesi çok çıkıyor diye destekte bulundum gönderin dediler göndermedim o yüzden o aşamadan sonrasına bir şey diyemiyorum.

Sanırım bahsettiğiniz satıcı, burada satışını yapıyor bahsettiğim modelin. Bir yandan teknobiyotik burada Amazon üzerinden satış yapıyor. Hangisi daha iyi olur çok kararsız kaldım. Elmacık seçeneğini önerirseniz, önerdiğiniz satıcı ile aynılarsa oradan alacağım sanırım. Teknobiyotik konusunda ayrıca termal macun almayı düşünüyordum, sizce bahsedilen sahte veya kullanılmış ürün sorununu yaşar mıyım?

İşlemci, Kasa ve PSU satın aldım oradan. PSU'da yük altı fan sesi çok çıkıyor diye destekte bulundum gönderin dediler göndermedim o yüzden o aşamadan sonrasına bir şey diyemiyorum.
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Umarım çözüm bulup, karar verip halledebilirim.

Teknobiyotik konusunda ayrıca termal macun almayı düşünüyordum, sizce bahsedilen sahte veya kullanılmış ürün sorununu yaşar mıyım?

MX-4 ise hayır orijinallik sorunu yaşamazsın.

1 ay önce Teknobiyortik'den KC3000 aldım hocam. Sıfır, kapalı kutu, açılmamış ürün gönderdiler.

Orjinal ürünü güvenle alabileceğin en sağlam yer Teknobiyotik bende oradan aldım MX-4'ü.

Çok teşekkürler.
1 ay önce Teknobiyortik'den KC3000 aldım hocam. Sıfır, kapalı kutu, açılmamış ürün gönderdiler.
Cevap için çok teşekkürler. Bir sorun ile karşılaştınız mı? Ayrıca üründen memnun musunuz?
Orjinal ürünü güvenle alabileceğin en sağlam yer Teknobiyotik bende oradan aldım MX-4'ü.
Tekrardan çok teşekkür ederim bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…