Weinh Hectopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ekim 2024 #1 Claw tutuş şekline sahibim ve bu 2 mouse arasında kalmış bulunuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024
Claw tutuş şekline sahibim ve bu 2 mouse arasında kalmış bulunuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
XantiGrAD Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 162 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri NO! Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #2 Weinh dedi: Claw tutuş şekline sahibim ve bu 2 mouse arasında kalmış bulunuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Delux M800 ProAlmanız daha iyidir. Pro yerine Ultra almanızı çok isterdim fakat türkiyede bulunmuyor.
Weinh dedi: Claw tutuş şekline sahibim ve bu 2 mouse arasında kalmış bulunuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Delux M800 ProAlmanız daha iyidir. Pro yerine Ultra almanızı çok isterdim fakat türkiyede bulunmuyor.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 Z1 daha çok öneriliyordu bu bütçelerde. Ama bilene danışmak lazım.
XantiGrAD Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 162 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri NO! Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #5 Weinh dedi: Claw tutuş şekline sahibim ve bu 2 mouse arasında kalmış bulunuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... M800 PRO da mcu sorunu var büyük ihtimalle hocam. Kısa bir araştırma sonucu bu karara vardım. Furylevel Z1 alın. M800 Ultra bulabilirseniz onu kesin alın.
Weinh dedi: Claw tutuş şekline sahibim ve bu 2 mouse arasında kalmış bulunuyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... M800 PRO da mcu sorunu var büyük ihtimalle hocam. Kısa bir araştırma sonucu bu karara vardım. Furylevel Z1 alın. M800 Ultra bulabilirseniz onu kesin alın.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #6 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-delux-m800-ultra-4khz-oyuncu-mouse-sifir-kapali-kutu-1191483055/detay Ultra modeli sıfır olarak burada var. Başka da yok zaten.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-delux-m800-ultra-4khz-oyuncu-mouse-sifir-kapali-kutu-1191483055/detay Ultra modeli sıfır olarak burada var. Başka da yok zaten.