opium Yoctopat Katılım 18 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:56 #1 Şu an hangisi daha mantıklı? Manyetik ve mekanik olayını pek araştırmadım ama genelde rol yaptığım oyunlar oynarım ve fazla yazı yazıyorum bu yüzden.
Şu an hangisi daha mantıklı? Manyetik ve mekanik olayını pek araştırmadım ama genelde rol yaptığım oyunlar oynarım ve fazla yazı yazıyorum bu yüzden.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.265 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:57 #2 Kesinlikle Furycube.
opium Yoctopat Katılım 18 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:59 #3 kxy dedi: Kesinlikle Furycube. Genişletmek için tıkla... Türkçe tuşlar olmaması kafamı karıştırdı, keycaps de alacağım için bütçe artacak. Herhangi double shot pbt keycaps takabiliyoruz değil mi?
kxy dedi: Kesinlikle Furycube. Genişletmek için tıkla... Türkçe tuşlar olmaması kafamı karıştırdı, keycaps de alacağım için bütçe artacak. Herhangi double shot pbt keycaps takabiliyoruz değil mi?
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.618 Makaleler 1 Çözümler 124 Yer İstanbul Dün 16:00 #4 opium dedi: Herhangi double shot pbt keycaps takabiliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet takabilirsin. Wraith'in kendi Türkçe keycaplerini alabilirsin.
opium dedi: Herhangi double shot pbt keycaps takabiliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet takabilirsin. Wraith'in kendi Türkçe keycaplerini alabilirsin.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.265 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:01 #5 opium dedi: Türkçe tuşlar olmaması kafamı karıştırdı, keycaps de alacağım için bütçe artacak. Herhangi double shot pbt keycaps takabiliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Türkçe tuşlar olmasa bile Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz klavyeyi. Herhangi bir keycapste evet uyumludur.
opium dedi: Türkçe tuşlar olmaması kafamı karıştırdı, keycaps de alacağım için bütçe artacak. Herhangi double shot pbt keycaps takabiliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Türkçe tuşlar olmasa bile Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz klavyeyi. Herhangi bir keycapste evet uyumludur.