Çözüldü Furycube F75s klavye USB dongle dışında çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

joyb0y

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, bu klavyeyi ilk geldiğinde kablolu kullanıyordum. Sonrasında Caps Lock altındaki güç tuşunu on yapıp Bluetooth ile kullanmaya başladım. Tekrar kablolu kullanmaya karar verip kabloyu taktığım zaman klavyenin kabloyla değil Bluetooth ile çalışmaya devam ettiğini gördüm. Klavyeyi Bluetooth'tan kaldırdım, FN + 5 yaptım ancak bu sefer klavye çalışmadı. Caps Lock altındaki güç tuşunu off yapıp taktım yine fayda etmedi. Şu an ise ne Bluetooth bağlantısıyla, ne de kabloyla çalıştıramıyorum. Güç tuşunu on yapıp FN + 4 yaptıktan sonra dongle ile kullanabiliyorum sadece. Klavye hakkında yabancı bir rehber de yok, ne yapsam bilemedim.

Çözüm
hocam o zaman sizin usb kablosu bozuk direk sanırım çözümü bulamadım hocam
Hocam usb kablosu bozuk değil çünkü güç tuşunu off yapıp wired moda geçtiğim zaman klavye dongle bağlantısını görmüyorken kabloyu taktığım zaman dongle bağlantısını görüyor. Direkt klavye ile alakalı bir sorun var, FN + 5 çalışmıyor. Sinir krizi geçireceğim az kaldı.

Klavyeyi bluetooth'tan kaldırdım, artık bluetooth ile de çalışmıyor. Sabır çekiyorum.

Çözdüm hocam, çözdüm. ŞÜKÜRLER olsun çözdüm. Klavye wireless moddayken FN + ESC yaptım, klavye resetlendi. Dongle'ı çıkardım klavyeyi wired moda aldım, kabloyu taktım ve şuan çalışıyor. Nasıl rahatladım sana anlatamam.
hocam reset atmanız lazım;
klavyeyi kapatın.(GÜÇ DÜĞMESİNDEN YANİ)
kabloyu çıkarın.
10 15 saniye bekleyin
Klavyede tüm tuşlara aynı anda basın (varsa, bazılarında FN + ESC ya da FN + başka tuş kombinasyonu reset için kullanılır)
sorna klavyeyi açın usb ile pc ye bağlayın

hocam reset atmanız lazım;
klavyeyi kapatın.(GÜÇ DÜĞMESİNDEN YANİ)
kabloyu çıkarın.
10 15 saniye bekleyin
Klavyede tüm tuşlara aynı anda basın (varsa, bazılarında FN + ESC ya da FN + başka tuş kombinasyonu reset için kullanılır)
sorna klavyeyi açın usb ile pc ye bağlayın
Hocam güç düğmesi dediğiniz caps lock altındaki güç tuşu, di mi? User manual'da bir reset kombinasyonu bulunmuyor.

hocam firware sorunu olabilir mi sadece o kaldı çünkü

hocam firware sorunu olabilir mi sadece o kaldı çünkü

Hocam firmware ve driver update'i de denedim fakat waiting ekranında takılı kalıyor.
1754769032459.png

Hocam usb kablosu bozuk değil çünkü güç tuşunu off yapıp wired moda geçtiğim zaman klavye dongle bağlantısını görmüyorken kabloyu taktığım zaman dongle bağlantısını görüyor. Direkt klavye ile alakalı bir sorun var, FN + 5 çalışmıyor. Sinir krizi geçireceğim az kaldı.

Klavyeyi bluetooth'tan kaldırdım, artık bluetooth ile de çalışmıyor. Sabır çekiyorum.

Çözdüm hocam, çözdüm. ŞÜKÜRLER olsun çözdüm. Klavye wireless moddayken FN + ESC yaptım, klavye resetlendi. Dongle'ı çıkardım klavyeyi wired moda aldım, kabloyu taktım ve şuan çalışıyor. Nasıl rahatladım sana anlatamam.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı