Muhammet Erda Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Xeonayp dedi: @20thcenturyboys Klavye güzel, hayırlı olsun. Keşke Gateron veya Kailh switch kullansaymıştı. Modüler demiş ama bir hotswappable olsa daha güzel olabilirdi. Güle güle kullanın. FuryLevel umarım daha iyi yerlere gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanıyorum D harfi bakmamazlik yapıyor. 3 kere garantiye gönderdim çözümü olmadı. Kendim evde ne yapabilirim?
Xeonayp dedi: @20thcenturyboys Klavye güzel, hayırlı olsun. Keşke Gateron veya Kailh switch kullansaymıştı. Modüler demiş ama bir hotswappable olsa daha güzel olabilirdi. Güle güle kullanın. FuryLevel umarım daha iyi yerlere gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanıyorum D harfi bakmamazlik yapıyor. 3 kere garantiye gönderdim çözümü olmadı. Kendim evde ne yapabilirim?
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 10 Şubat 2023 #2 Muhammet Erda dedi: Hocam ben kullanıyorum D harfi bakmamazlik yapıyor. 3 kere garantiye gönderdim çözümü olmadı. Kendim evde ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Lehim bilginiz varsa klavyenin switch'ini değiştirebilirsiniz. Ya da yapan bir yere gönderebilirsiniz: Onarım Paketleri - Matfix Customs İstekleriniz doğrultusunda mouse, klavye ve kulaklık gibi ekipmanlara onarım hizmeti vermekteyiz. - Matfix Customs matfixcustoms.com Bu kişiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçipte göndermenizi öneririm.
Muhammet Erda dedi: Hocam ben kullanıyorum D harfi bakmamazlik yapıyor. 3 kere garantiye gönderdim çözümü olmadı. Kendim evde ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Lehim bilginiz varsa klavyenin switch'ini değiştirebilirsiniz. Ya da yapan bir yere gönderebilirsiniz: Onarım Paketleri - Matfix Customs İstekleriniz doğrultusunda mouse, klavye ve kulaklık gibi ekipmanlara onarım hizmeti vermekteyiz. - Matfix Customs matfixcustoms.com Bu kişiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçipte göndermenizi öneririm.
E Enes2448 Kilopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 5 10 Haziran 2024 #3 Muhammet Erda dedi: Hocam ben kullanıyorum D harfi bakmamazlik yapıyor. 3 kere garantiye gönderdim çözümü olmadı. Kendim evde ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam acaba garanti için hangi iletişim numarasını kullandınız ?
Muhammet Erda dedi: Hocam ben kullanıyorum D harfi bakmamazlik yapıyor. 3 kere garantiye gönderdim çözümü olmadı. Kendim evde ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam acaba garanti için hangi iletişim numarasını kullandınız ?