Furylevel Y1 vs Corsair K68 Red

Akilon

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar.
Yukarıda belirtiğim iki klavye arasında kaldım. Aslında önerilere açığım. Bütçem 1000-1350 TL arasında fakat klavyeler arasında karşılaştırma yapamadım.
RGB takıntım yok. Ses açısından da ben odada takılırken salondaki adam duyacak kadar olmasa yeterli olur.
Herkese hayırlı günler dilerim.

Selamünaleyküm arkadaşlar.
Yukarıda belirtiğim iki klavye arasında kaldım. Aslında önerilere açığım. Bütçem 1000-1350 TL arasında fakat klavyeler arasında karşılaştırma yapamadım.
RGB takıntım yok. Ses açısından da ben odada takılırken salondaki adam duyacak kadar olmasa yeterli olur.
Herkese hayırlı günler dilerim.

Corsair'in çok sağlam bir marka olduğunu biliyorum ve kendim de kullanmaktan çok memnunum fakat Furylevel bir inceleme kanalı değil miydi?
Biraz inceledim klavyenin upgradelenebilir oluşu sebebiyle tercih etmiş çoğu kişi.
Eğer diyorsan ki ben sağlam switch de alırım sıkıldıkça tuşları da değiştiririm o zaman Y1 mantıklı fakat yok ben normal bir kullanıcıyım takacağım PC'ye daha da ellemem diyorsan Corsair derim.

Son düzenleme:
Furylevel bir inceleme kanalı değil miydi?
Rampage'in yaptığını yapmaya başlamış işte. Ürünlerin üzerine kendi logosunu basıp pazarlıyor, bunu da Rampage işbirliği ile yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı