Furylevel Z1 3395 alınır mı?

Bütçe
1500-2000

Rickg

Hectopat
Daha fazla  
Hoşuma giden bu ama pek ısınamadım. Alternatif önerileriniz olursa bekliyorum.

Kullanıyorum 5ay olacak yakında memnunum. Benim gözümde tek eksisi mouse üzerindeki tuşlarda baklava deseni olmasına alışmam biraz zaman aldı ama problem çıkartmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel mouse alınır herhangi bir qc sorunu da yok.

Bu konularda aradığın bütün soruların cevaplarını bulabileceğini düşünüyorum.

2000'e kadar çıkabilirseniz bunu alın derim. VXE R1 Wireless Mouse

R1SE Plus gayet yeterli fikrimce.

Link

AJ159 Pro varken alınmaz.

8000hz ve şarj istasyonu var. 3395 sensör kullanıyor.
Ajazz tercih etmiyorum. En son ajazz aldığımda farklı mouse göndermişlerdi. Bir şeylerin farkına varan stokçu bi anda satmaktan vazgeçip salak bir özür mesajı yollayarak daha üst modelini gönderdik tarzından notlar bırakmıştı.
Teşekkür ederim. İnceledim Furylevel Z1 daha iyi bir tercih olur gibi. Tekrar teşekkür ederim zahmetinizden dolayı.
Kullanıyorum 5ay olacak yakında memnunum. Benim gözümde tek eksisi mouse üzerindeki tuşlarda baklava deseni olmasına alışmam biraz zaman aldı ama problem çıkartmıyor.
Baklava desenine alışırım gibi duruyor. HyperX Pulsefire Haste kullanıcısıyım ve yapışkanlı ne denir bilmiyorum sticker (?) kullanmıştım. O daha yüksek ve daha kalın baklava yapısına sahipti. O bile çok çaktırmadı. Teşekkür ederim değerli fikrin için.
Hepsiburada linkli olan asla alınmaz. Encoderlar çöp. Clickler yumuşuyor basmıyor.
Sakin olalım lütfen 🙂
Güzel mouse alınır herhangi bir qc sorunu da yok.
Teşekkür ederim.

Bu konularda aradığın bütün soruların cevaplarını bulabileceğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim inceleyeceğim.
2000'e kadar çıkabilirseniz bunu alın derim. VXE R1 Wireless Mouse
2000'e kadar çıkmamam daha sağlıklı olabilir. VXE R1 modeli çok mu sırıtır prosunun yanında? İncelemiştim ama Pro altı boş demişlerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı