Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.
furylevel.com
Hoşuma giden bu ama pek ısınamadım. Alternatif önerileriniz olursa bekliyorum.
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.
furylevel.com
Kullanıyorum 5ay olacak yakında memnunum. Benim gözümde tek eksisi mouse üzerindeki tuşlarda baklava deseni olmasına alışmam biraz zaman aldı ama problem çıkartmıyor.
furylevel.com
Yakın zamanda almayı planlıyorum. Aklıma yatan Z1 modeli var, başlarda Mcu'dan yana korkularım vardı fakat okuduğuma göre sorunu çözmüşler. Önerilerinize açığım. @MuratTheFounder siz fareyi sipariş edip denemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Denedikten sonra iade mi ettiniz hala kullanıyor...
Merhaba, bugün 1 ay önce aldığım Furylevel Z1'in incelemesini yapacağım. İyi okumalar :) Kutu içeriği; -Furylevel Z1 -Type-C kablo -2.4Ghz adaptör için uzatma aparatı -2.4Ghz adaptör ( Farenin altındaki bölmeden çıkıyor.) -Kullanım kılavuzu Furylevel Z1; -Ergonomik bir fare kadar olmasa da...
www.technopat.net
Bu konularda aradığın bütün soruların cevaplarını bulabileceğini düşünüyorum.
furylevel.com
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Ajazz tercih etmiyorum. En son ajazz aldığımda farklı mouse göndermişlerdi. Bir şeylerin farkına varan stokçu bi anda satmaktan vazgeçip salak bir özür mesajı yollayarak daha üst modelini gönderdik tarzından notlar bırakmıştı.
Kullanıyorum 5ay olacak yakında memnunum. Benim gözümde tek eksisi mouse üzerindeki tuşlarda baklava deseni olmasına alışmam biraz zaman aldı ama problem çıkartmıyor.
Baklava desenine alışırım gibi duruyor. HyperX Pulsefire Haste kullanıcısıyım ve yapışkanlı ne denir bilmiyorum sticker (?) kullanmıştım. O daha yüksek ve daha kalın baklava yapısına sahipti. O bile çok çaktırmadı. Teşekkür ederim değerli fikrin için.
Yakın zamanda almayı planlıyorum. Aklıma yatan Z1 modeli var, başlarda Mcu'dan yana korkularım vardı fakat okuduğuma göre sorunu çözmüşler. Önerilerinize açığım. @MuratTheFounder siz fareyi sipariş edip denemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Denedikten sonra iade mi ettiniz hala kullanıyor...
Merhaba, bugün 1 ay önce aldığım Furylevel Z1'in incelemesini yapacağım. İyi okumalar :) Kutu içeriği; -Furylevel Z1 -Type-C kablo -2.4Ghz adaptör için uzatma aparatı -2.4Ghz adaptör ( Farenin altındaki bölmeden çıkıyor.) -Kullanım kılavuzu Furylevel Z1; -Ergonomik bir fare kadar olmasa da...
www.technopat.net
Bu konularda aradığın bütün soruların cevaplarını bulabileceğini düşünüyorum.