Kullanıyorum 5ay olacak yakında memnunum. Benim gözümde tek eksisi mouse üzerindeki tuşlarda baklava deseni olmasına alışmam biraz zaman aldı ama problem çıkartmıyor.Hoşuma giden bu ama pek ısınamadım. Alternatif önerileriniz olursa bekliyorum.Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Hepsiburada linkli olan asla alınmaz. Encoderlar çöp. Clickler yumuşuyor basmıyor.Alınır ama alternatif olarak buna da bakabilirsiniz.
Güzel mouse alınır herhangi bir qc sorunu da yok.Hoşuma giden bu ama pek ısınamadım. Alternatif önerileriniz olursa bekliyorum.Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Hoşuma giden bu ama pek ısınamadım. Alternatif önerileriniz olursa bekliyorum.Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
2000'e kadar çıkabilirseniz bunu alın derim. VXE R1 Wireless Mouse
Ajazz tercih etmiyorum. En son ajazz aldığımda farklı mouse göndermişlerdi. Bir şeylerin farkına varan stokçu bi anda satmaktan vazgeçip salak bir özür mesajı yollayarak daha üst modelini gönderdik tarzından notlar bırakmıştı.
Teşekkür ederim. İnceledim Furylevel Z1 daha iyi bir tercih olur gibi. Tekrar teşekkür ederim zahmetinizden dolayı.Alınır ama alternatif olarak buna da bakabilirsiniz.
Baklava desenine alışırım gibi duruyor. HyperX Pulsefire Haste kullanıcısıyım ve yapışkanlı ne denir bilmiyorum sticker (?) kullanmıştım. O daha yüksek ve daha kalın baklava yapısına sahipti. O bile çok çaktırmadı. Teşekkür ederim değerli fikrin için.Kullanıyorum 5ay olacak yakında memnunum. Benim gözümde tek eksisi mouse üzerindeki tuşlarda baklava deseni olmasına alışmam biraz zaman aldı ama problem çıkartmıyor.
Sakin olalım lütfenHepsiburada linkli olan asla alınmaz. Encoderlar çöp. Clickler yumuşuyor basmıyor.
Teşekkür ederim.Güzel mouse alınır herhangi bir qc sorunu da yok.
Teşekkür ederim inceleyeceğim.Furylevel Z1 alınır mı?
Yakın zamanda almayı planlıyorum. Aklıma yatan Z1 modeli var, başlarda Mcu'dan yana korkularım vardı fakat okuduğuma göre sorunu çözmüşler. Önerilerinize açığım. @MuratTheFounder siz fareyi sipariş edip denemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Denedikten sonra iade mi ettiniz hala kullanıyor...www.technopat.net İnceleme: Furylevel Z1 1 Aylık Kullanım Deneyimi
Merhaba, bugün 1 ay önce aldığım Furylevel Z1'in incelemesini yapacağım. İyi okumalar :) Kutu içeriği; -Furylevel Z1 -Type-C kablo -2.4Ghz adaptör için uzatma aparatı -2.4Ghz adaptör ( Farenin altındaki bölmeden çıkıyor.) -Kullanım kılavuzu Furylevel Z1; -Ergonomik bir fare kadar olmasa da...www.technopat.net
Bu konularda aradığın bütün soruların cevaplarını bulabileceğini düşünüyorum.
2000'e kadar çıkmamam daha sağlıklı olabilir. VXE R1 modeli çok mu sırıtır prosunun yanında? İncelemiştim ama Pro altı boş demişlerdi.2000'e kadar çıkabilirseniz bunu alın derim. VXE R1 Wireless Mouse