Furylevel Z1 3395 alınır mı?

Bütçe
1500-2000
Pro modelinde nordic mcu var 2000 TL'ye kadar çıkıyorsan 2200 TL'ye Pro almak daha mantıklı.

Hocamında dediği gibi düz R1 beken mcu kullanırken R1 Pro modeli ise nordic 52840 mcu kullanıyor. Yani R1 Pro çok daha iyi bir mcu ya sahip. Ayrıca 4K dongle ile birlikte 8000Hz kullanabiliyorsunuz R1 Pro'yu. Hz olayı e sporcu falan değilseniz pek de önemli değil ama mcu kısmı önemli.

Sonuç olarak diyebileceğim şey şudur ki eğer bütçeniz çıkarsa kesinlikle R1 Pro alın. Ama çıkmaz ise de düz R1 de kötü bir tercih değil. Fazla sırıtmaz yani.

O zaman furylevel z1 yerine VXE R1 tercih etmem daha mı doğrudur? malzeme kalitesi olarakta VXE R1 daha iyi diyorlar

Beken mcu alınmaz diyorlar. Bütçemi VXE R1 Pro için zorlamalı mıyım? Kronik çok sorunu var diyorlar. Furylevel Z1 için konuşuyorum.
Main mouse olarak kullanmıyorum fakat temmuzdan eylüle kadar ikinci bilgisayarımda kullandım bir sorun yaşamadım. Zaten 1000 hz kullanacağın için bekende çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Main mouse olarak kullanmıyorum fakat Temmuz'dan Eylül'e kadar ikinci bilgisayarımda kullandım bir sorun yaşamadım. Zaten 1000 Hz kullanacağın için bekende çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Bilmiyorum ya ne yapacağımı hiç. Şu an kablolu HyperX PulseFire Haste kullanıyorum. Kablosuza geçmek istiyorum ve alacağım şeyi uzun bir süre kullanacağım. Kolay kolay para biriktiremiyorum. Her baktığımda kafama daha fazla soru işareti takılıyor.

Bu kadar panik yapmayın bence hocam. Sonuçta iade diye bir şey var. Her iki ürün de çok iyi ürünler ve sorun çıkartacaklarını zannetmiyorum. Birisini alın deneyin baktınız olmadı veya bozuk geldi iade edin diğerini alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…