İddia Furylevel Z1 Alibaba'da markasız hali bulundu!

Bunu Rampage'de yaptı. Rampage Dareu A950 Pro'ya logo basıp zenith Pro adında satıyordu ve gayet iyi bir mouseydi.

Evet biliyorum. Ama bunun Furylevel'in yapması bana hayal kırıklığı yaşattı diyebilirim bütün 1500 TL'lik mouse konularında bunu öneriyordum özellikle Türk malı güvenli bir marka diye.

Mouse birebir aynı. İddianız doğru demekten kaçıp, iddianız çok kuvvetli diyorum hocam. Zaten, bu mouseyi ilk arkadaşıma aldırdığımda, resmi sitelerinde mousenin boyutlarının yazmaması tüyler ürperticiydi. Mouse gayet iyi, hâlâ iyi şekilde çalışıyor. Daha ucuza alınabilirmiş.. Ey sevgili Türk'ler...

Fare güzel ve F/P olduktan sonra umurumda değil şahsen. TOGG gibiysede umursamam.

Evet biliyorum. Ama bunun Furylevel'in yapması bana hayal kırıklığı yaşattı diyebilirim bütün 1500 TL'lik mouse konularında bunu öneriyordum özellikle Türk malı güvenli bir marka diye.

Cinde firmayla anlasip yaptirip Türkiye'ye getirttigini belirtiyordu. Iki olasilik var ya bu anlastigi firma yapip kendide ekstradan satiyordur ya da getirmistir.

Eğer ekstradan 999 fareye daha ihtiyacun varsa evet alabilirsin daha ucuza.

Ucuza alıp kendi markamızı basıp bir sürü para kazanma işi...

Bunları isteyen getiremez değil mi şirketi falan olması lazım bilmiyorum ama zaten 30 dolar sınırı var.

Vergisi dahil ürün basina 1200-1300 TL falan ediyor. 200 300 TL kârda hakkıdır diye düşünüyorum.

Bizim de oyle bir YT kanalimiz olsaydi denenirdi.
Technopat t1.
Hocam 15 dolar diyor tanesine 10 dolar gider çıksa 25 dolar etmez mi?

Bunları isteyen getiremez değil mi şirketi falan olması lazım bilmiyorum ama zaten 30 dolar sınırı var.

Hocam 15 dolar diyor tanesine 10 dolar gider çıksa 25 dolar etmez mi?

Gider cikma degilde tanesi 15 dolarin ustune ulkemizde en az bir 15 dolarda urunun vergisi vardir toplu alim yapiyor ve ekstra vergilerde biniyor satis yaparken.

Scroll ve DPI tuşu da aynı bir fark yok.
DPI tuşu aynı hocam. Ayrıca scroll ile Furylevel değiştirmiş olabilir firmaya ulaşıp sonuçta çok fazla almıştır Alibaba'dan (iddia) alttaki tasarımları bile aynı.
2. ve 3. görselde Scroll ve DPI tuşu farklı renk, 3.'yü direk görünce öyle yazmıştım.
MCU ve Sensör'ü oturup biz üretemeyeceğimiz için kasa dışında bize ait olmasına ihtimal yok zaten,
bunu bilip alırsanız sıkıntı yok, daha uygun fiyatlı ürünlerde paylaşıldı burada zaten. Buradaki önemli husus Türkiye'de satıldığı için garanti gibi hizmetlere sahip oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…