İddia Furylevel Z1 Alibaba'da markasız hali bulundu!

Vergisi dahil ürün basina 1200-1300 TL falan ediyor. 200 300 TL kârda hakkıdır diye düşünüyorum.

Bizim de oyle bir YT kanalimiz olsaydi denenirdi.
Technopat t1.
Vergiler dahil ürün başı maksimum 650-700 ze geliyordur 1 tane almıyorlar toplu alıyorlar neredeyse 3 katı fiyata satmaları da resmen kazıklama.

Vergiler dahil ürün başı maksimum 650-700 ze geliyordur 1 tane almıyorlar toplu alıyorlar neredeyse 3 katı fiyata satmaları da resmen kazıklama.

Sen ulkedeki vergilendirmenin farkinda misin? Aldigi fiyat 30'u bir hayli gectiginden zaten ürün basina bir ürün fiyati kadar en az vergi oduyorsun. Sirf bu yuzden bu ara kendimiz yurt dışından arabaya ürün alip gelmistik.(perde satiyorduk) vergiler yuksek değildi simdiki kadar o zaman bir de. Simdi vergiler daha agir. Sattigi fiyatta 1400 TL 2100 TL degil. O yuzden bilgi yok fikir var tarzi konusmazsaniz sevinirim.

Yakın arkadaşım "kesin bunlar OEM olarak alıp marka basıyorlardır" dediğinde inanmamıştım. Ne kadar kar ettiklerinden çok "biz üretiyoruz" dedikleri kısma takıldım ben.

Mouse 4000Hz bu arada, aynı değildir herhalde.

1. resim asıl olan resim. Bu Temu'da falan da böyle.

Vergileri senden daha iyi biliyorum sıkma canını bu tarz global sitelerde toplu alımlarda çok makul fiyata ürün getirebiliyorsun. Senin arabayla gidip aldığın perde bu rakamların yanında neredeyse hiç kalır. Kıyasladığın şeyler arasında uçurumlar var. Muhtemelen ürün başı en az 2 katı kar bırakıyordur. Maliyetleri kaba hesapla maksimum 750 civarına denk geliyor.

Hayır değil. O videoda bahsedilen tamamen farklı bir mouse. 50 gram videodaki mouse bu ise 55 ve videodakinin 20M tıklama ömrü var iken bunun 80 milyon.

Çok detaylı incelememiştim evet haklısınız farklı mouseler eğer iddia gerçek ise üzülürüm ülkede adamakıllı mouse üreten biri var diye sevinmiştim.

Çok detaylı incelememiştim evet haklısınız farklı mouseler eğer iddia gerçek ise üzülürüm ülkede adamakıllı mouse üreten biri var diye sevinmiştim.

Maalesef galiba tek Wraith kaldı oda mouse üretmiyor. Umarım yakında Alibaba'da belirmez Wraith'in kendi ürettiği ürünler.

Çok olası geliyor. Son senelerde “Türklerin çıkardığı” ne var ki ortada? Marka bas bas sat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…