Furylevel Z1 alınır mı?

adorabat1241

Centipat
Daha fazla  
Şu an Logitech G203 kullanıyorum 1500TL civarlarında bir fare bakıyorum sanırım. Furylevel Z1 alacağım sizce alınır mı? Ya da 1500TL bandında daha iyisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Logitech G203 kullanıyorum 1500TL civarlarında bir fare bakıyorum sanırım. Furylevel Z1 alacağım sizce alınır mı? Ya da 1500TL bandında daha iyisi var mıdır?
Alınmaz, MCU'su çöp.

Bütçe yükseltip VXE R1 Pro veya geri ödeme ile Asus Rog Gladius III Wireless AimPoint almanızı öneririm.

Mcu su Attack Shark X3 le aynıymış sanırım öyle söyleniyordu iyi bir mcu değil ASUS'un kampanyası vardı Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2000'e geliyor bu düşünülebilir bütçe varsa.
MCU olarak Beken BK3633 kullanıyor ve bu MCU VXE R1 SE, VXE R1, Attack Shark X3/X6, Furylevel Z1'de bulunuyor. Eğer bütçe yükselirse denildiği gibi rate your gear kampanyasıyla birlikte Gladius III Aimpoint almak en mantıklısı.

G203'te claw-fingertip tutuyorum elimde 18cm mi neydi. Bir de g3a alırsam beni tamamen tatmin eder değil mi kronik sorunu kötü parçası vs. yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı