Furylevel Z1 alınır mı?

Bütçe
1300-1500
Makaleler
3
Daha fazla  
Yakın zamanda almayı planlıyorum. Aklıma yatan Z1 modeli var, başlarda Mcu'dan yana korkularım vardı fakat okuduğuma göre sorunu çözmüşler. Önerilerinize açığım.
@MuratTheFounder siz fareyi sipariş edip denemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Denedikten sonra iade mi ettiniz hala kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz?

Elim 19'a 9 cm.
Tutuş şeklim claw-palm arası.

@belirsizz

Yakın zamanda almayı planlıyorum. Aklıma yatan Z1 modeli var, başlarda Mcu'dan yana korkularım vardı fakat okuduğuma göre sorunu çözmüşler. Önerilerinize açığım.
@MuratTheFounder siz fareyi sipariş edip denemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Denedikten sonra iade mi ettiniz hala kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz?

Elim 19'a 9 cm.
Tutuş şeklim claw-palm arası.

@belirsizz

Benim de öyleydi ama sorun çözülmüş gibi duruyor. Claw ağırlıklı bir tutuşa sahipseniz olabilir aslında, palm için olacağını sanmam.
Eskiden kullandığın ve eline uyan bir mouse var mı?

Yakın zamanda bir arkadaşım aldı ve ben de deneme şansı buldum. Bence fiyatına göre oldukça iyi bir mouse. Gladius 3 Aimpoint yaklaşık olarak aynı gibi ama teknik özelliklerine bakmadığım için net bir yorum yapamayacağım.

Uzun süredir kullandığım G102 var.

Yüksek ihtimal uyacaktır.

Yakın zamanda bir arkadaşım aldı ve ben de deneme şansı buldum. Bence fiyatına göre oldukça iyi bir mouse. Gladius 3 aimpoint yaklaşık olarak aynı gibi ama teknik özelliklerine bakmadığım için net bir yorum yapamayacağım.

Sensör değerleri aynı, ergonomik olarak Gladius 3 aimpoint daha iyi.
Kutu içeriği olarak Gladius 3 aimpoint daha iyi.
Malzeme kalitesini denemeden bilemeyiz ancak Gladius 3 Aimpoint'in malzeme kalitesi daha iyi olacaktır diye tahmin ediyorum, ayrıca Gladius 3 Aimpoint'in Hot-Swap olması da iyi bir yanı.

Yüksek ihtimal uyacaktır.

Sensör değerleri aynı, ergonomik olarak Gladius 3 aimpoint daha iyi.
Kutu içeriği olarak Gladius 3 aimpoint daha iyi.
Malzeme kalitesini denemeden bilemeyiz ancak Gladius 3 Aimpoint'in malzeme kalitesi daha iyi olacaktır diye tahmin ediyorum, ayrıca Gladius 3 Aimpoint'in Hot-Swap olması da iyi bir yanı.
Geri ödeme kampanyası nasıl oluyor ben araştırmadım. Ayrıca her türlü bütçemi aşıyor sanırım.

Geri ödeme kampanyası nasıl oluyor ben araştırmadım. Ayrıca her türlü bütçemi aşıyor sanırım.
23 Eylül'e kadar kampanyaya dahil olan ürünlerden birini alıp ücretsiz olarak açtığınız Asus Vip hesabınız ile gerekli bilgileri doldurup başvuru yapıyorsunuz.
10 iş günü doğrulama, 30 iş günü geri ödeme olarak 40 iş gününde ödemeniz geliyor.

23 Eylül'e kadar kampanyaya dahil olan ürünlerden birini alıp ücretsiz olarak açtığınız Asus Vip hesabınız ile gerekli bilgileri doldurup başvuru yapıyorsunuz.
10 iş günü doğrulama, 30 iş günü geri ödeme olarak 40 iş gününde ödemeniz geliyor.
Bütçemi fazla aşıyor değer mi değmez mi emin olamadım. Öğrenci olduğumdan ötürü bütçeme dikkat etmem gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı