Furylevel Z1 alınır mı?

Bütçe
1500-2000

syquee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Wireless bir fare arıyorum ve uzun zamandır aklımda Furylevel Z1 var. Fiyatı özellikleri vb. olsun beni uzun zamandır cezbediyor. Sorum şu ki internette Mcu'su kötü gibi yorumlar gördüm. Hala öyle midir? Kullanan varsa Valorant gibi oyunlarda performansı nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fena fare değildir pişman etmez. Arkadaşın attığına bakabilirsin ama zorlamaya gerek var mı tartışılır?

Merhaba. Wireless bir fare arıyorum ve uzun zamandır aklımda Furylevel Z1 var. Fiyatı özellikleri vb. olsun beni uzun zamandır cezbediyor. Sorum şu ki internette Mcu'su kötü gibi yorumlar gördüm. Hala öyle midir? Kullanan varsa Valorant gibi oyunlarda performansı nasıl?

2000 Tl bütçeniz varsa X3 Pro yu değerlendirebilirsiniz. 8K Hz destekli.
Daha üstüne çıkarsanız Mad R var.

2000 TL bütçeniz varsa X3 Pro'yu değerlendirebilirsiniz. 8K Hz destekli.
Daha üstüne çıkarsanız mad r var.

M3 daha iyi. İlla o fiyata çıkacaksa M3 alır geçer.

M3 daha iyi. İlla o fiyata çıkacaksa M3 alır geçer.
Darmoshark M3 1K Hz görünüyor. Ben Attack Shark X3 Pro önerdim 8K Hz çalışabiliyor. Darmoshark M3 ile arasında 8 kat iletim/tarama hızı farkı var. Normal X3 ile karıştırmayalım. Bilgisayarınızın özellikleri iyi değilse 8K da fps düşüşlerine sebep olabilir ama 4K da çalıştırmanız daha iyi olacaktır.

Darmoshark M3 1K Hz görünüyor. Ben Attack Shark X3 Pro önerdim 8K Hz çalışabiliyor. Darmoshark M3 ile arasında 8 kat iletim/tarama hızı farkı var. Normal X3 ile karıştırmayalım. Bilgisayarınızın özellikleri iyi değilse 8K da FPS düşüşlerine sebep olabilir ama 4K da çalıştırmanız daha iyi olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8 k Hz çalıştıracak diye daha düşük kalite mcu mu tercih etsin anlamadım? Esporcu değilse değmeyecek fiyat farkı. 8 k zaten çalıştıramaz ortalama sistemler. 4K alacaksa gider e yooso alır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8 k Hz çalıştıracak diye daha düşük kalite mcu mu tercih etsin anlamadım? Esporcu değilse değmeyecek fiyat farkı. 8 k zaten çalıştıramaz ortalama sistemler. 4K alacaksa gider e yooso alır.

Hz mi yoksa mcu mu önemli kullanıcı arkadaşın kendisi seçmesi gereken bir konu. Ben Darmoshark almasın demedim. Opsiyonda bulundum. Ama siz farklı anladınız sanırım. Ürünü ve farklarını belirtirseniz düzgünce, alıcı arkadaş kendisine uygun ürüne kendisi karar verecektir, hangi oyunda hangi düzeyde oynadığını bilmiyoruz sonuçta. Attığınız videoyu başında kapattım çünkü benim için mantıksız. "Göz 60hz den fazlasını algılamıyor 144Hz yi ne yapacaksın yaaa." diyenlerden farkı yok benim için. Bir kaç sene sonra "Yıl olmuş bilmem kaç 1K Hz fare mi alınır." derler. Uzun süre yüksek Hz fare kullandıktan sonra 1K Hz fare kullanırsanız farkı anlarsınız.
Evet E-Yooso X44 Pro da bakabilir arkadaş fiyatına göre iyi görünüyor özellikleri onuda tavsiye ederim.
Tartışmadan çok yardımcı olmaya çalışalım, daha fazla yanıt yazmayacağım iyi forumlar.

2000 Tl bütçeniz varsa X3 Pro yu değerlendirebilirsiniz. 8K Hz destekli.
Daha üstüne çıkarsanız Mad R var.
AttackShark X3 sorunlu model Z1 daha iyi olur ama hocamım attıgı MAD R degerlendirilebilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı