Furylevel Z1 alınır mı?

EnEsFc161

Decapat
Daha fazla  
Claw grip kullanıyorum. Şu anda dandik bir mouse kullanıyorum ve furylevel Z1 mouseunu almayı düşünüyorum. Trendyol'dan alacağım 1444 TL'ye, bu fiyata rakipleri olan VXE r1, Attack Shark X3 gibi modeller mi alınmalı, yoksa bu mu? Ve ürünü trendyoldan alsam iade konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Birkaç hikayeli oyun ve valorant oynuyorum.

Claw grip kullanıyorum. Şu anda dandik bir mouse kullanıyorum ve furylevel Z1 mouseunu almayı düşünüyorum. Trendyol'dan alacağım 1444 TL'ye, bu fiyata rakipleri olan VXE r1, Attack Shark X3 gibi modeller mi alınmalı, yoksa bu mu? Ve ürünü trendyoldan alsam iade konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Ben de almayı düşünüyorum ama içimde de beken mcu kullandığı için bir şüphe var acaba sıkıntı olurmu vs. diye.

Ben de almayı düşünüyorum ama içimde de beken mcu kullandığı için bir şüphe var acaba sıkıntı olur mu vs. diye.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama bana kalırsa aj159 pro hepsinden daha iyi bir seçenek.

Aradığın bütün cevapları bulacağını düşünüyorum.

Aradığın bütün cevapları bulacağını düşünüyorum.
Z1'i alacağım kendi sitesinden almışsınız bildiğiniz indirim kodu var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı