İnceleme Furylevel Z1 inceleme

Merhaba, ürünü çok fazla deneme fırsatım olmadı 1 2 saat denedim ona göre yorum yapacağım. İnceleme biraz amatör olacak ilk incelemem fotoğraf falan eklemeyeceğim ürün elime 2 günde ulaştı.

Kutunun içeriği:
  • Furylevel Z1 Gaming mouse.
  • 2.4 GHz Wireless alıcı.
  • 1.8 m kablolu kullanım ve şarj için USB to Type-C kablo.
  • 1 adet uzatma aparatı.

İçeriğinde ki minik hediye mutlu etti elime biraz küçük geldi mouse küçük elli olduğum için ürünün boyutu 122*64*38 mm
Genellikle orta büyük eller için uygun mouse.

Teknik özelliklere gelecek olursak:

PixArt PAW3395
BK3363 chipset.
Huano transparent blue Shell pink dot switch
Batarya 450 MAh'lık yani 35 saate yakın kullanım sunuyor 1 saate 1-5 saate Full doluyor bataryası.
Ürün 54-56 gram arasıdır

Malzeme kalitesi:

İse cidden şaşırttı beni muadillerine göre hiç sırıtmıyor zamanında G PRO kullanma fırsatım oldu G PRO ile arasında aman aman malzeme kalitesi yok batarya kullanım süresi biraz az gelebilir ama bu bütçede kaliteli kablolu zor bulunuyorken kablosuz bulmak cidden büyük bir veli nimet malzeme kalitesi Prime ile benziyor takibi ki Prime daha iyi ama fiyatına göre cidden geçerli seviyede gıcırdama vb durumlar yok el terlemesine karşı baklava grip tape konulmuş.

Yazılım destek hattı vb: WhatsApp yazdıktan 1 2 dakika sonra geri dönüş sağlanıyor geri dönüş konusunda cidden taktir edilebilir yazılımı indirmek için Discord veya WhatsApp destek hattına yazabilirsiniz sattıkları ürüne önem veriyorlar yazılımında şarj durumunu makro ataması DPI ayarlama lod ayarlama genellikle üst düzey bir yazılım sunuyor.

Not: Mcu konusunda takılma vb yaşamadım zaten bu takılan mcu aynı seri değil bu yeni serisi olduğu için takılma vb yaşamanızın imkanı yok bu fiyatta daha iyisi bulunması zor.

Benim güzümde eksileri şunlardır.
-Düşük batarya süresi.
-Swichlerin aralarında boşluk var toz girebilir ama böyle bir şey yaşayan da olmamış yani ekside sayılmaz.

İncelemem bu kadardı genel olarak bu fiyata rakipsiz olduğunu düşünüyorum ve cidden malzeme kalitesi olsun kaliteli tekrardan iyi günler iyi Sosyaller sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı