Jiyunotameni
Hectopat
Daha fazla
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. Furylevel Z1 kullanıyorum fakat driverını hiç kullanamadım.
Daha önceden driver için WhatsApp'ya da Discord'dan yazın size link göndereceğiz diyorlardı.
Merdiven altı işletmelerin kandırmacası gibi geldiği için yapmamıştım. Şimdi ise sitesinde var fakat Google Drive ile ve virüslü diyor.
Gerçekten virüs vb. var mı acaba? Yardımcı olur musunuz? Fareyi birkaç aydır kullanıyorum hiç alışamadım, pişmanım.
furylevel.com
drive.google.com
Daha önceden driver için WhatsApp'ya da Discord'dan yazın size link göndereceğiz diyorlardı.
Merdiven altı işletmelerin kandırmacası gibi geldiği için yapmamıştım. Şimdi ise sitesinde var fakat Google Drive ile ve virüslü diyor.
Gerçekten virüs vb. var mı acaba? Yardımcı olur musunuz? Fareyi birkaç aydır kullanıyorum hiç alışamadım, pişmanım.
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.
furylevel.com
Furylevel - Üst Seviye Oyuncu Ekipmanları
Furylevel güvencesi ile artık yüksek kalite düşük fiyatlar ile sizinle
furylevel.com
Furylevel Z1 Gaming Mouse V2.0.exe
drive.google.com